USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радіо «Говорить Горохів» більше не звучатиме

5 Травня 2015 12:08
У Горохові вже не буде районного радіомовлення.

Радіо "Говорить Горохів", яке здійснювало мовлення на 1-му каналі проводової мережі мовлення в обсязі 58 хвилин на тиждень, більше не звучатиме. Про це повідомляє horohiv.com.

Так, Горохівська райрада 30 квітня, прийняла рішення про припинення діяльності юридичної особи «Горохівська районна редакція проводового мовлення».

Редактор Григорій Поліщук у зв’язку зі змінами у Пенсійному законодавстві був змушений залишити посаду.

Місцевого мовника вирішили закрити через брак коштів у бюджеті. Мовляв, у районі слухачами проводового мовлення було лише кількасот слухачів.

Майно, що лишилося, буде передане на баланс Горохівської районної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оля Показати IP 22 Травня 2017 11:42
А,що ще досі сидів Грицько у теплому кріселочку. Так йому давно за 60. Ще цю газету Горохівську давно пора закрити,кому вона потрібна.Дідику уже 70 невдовзі, а ніяк також не відірветися від корита.Перестануть заставляти селян виписувати цю дурню,яка копіюється з інтернет видань .Пройшли комуністичні часи.Хто читає ці газети, а ніхто.Рупор районної влади вже непотрібен. Інформація вся в інтернет-виданнях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus