USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радник Президента про несправні танки для 14 бригади

10 Січня 2015 10:17
Танки, передані 30 грудня українській армії від Петра Порошенка, справді були не зовсім готові до використання у бойових умовах. Це підтвердив Радник Президента України Юрій Бірюков, - інформує Громадське Волинь.

Як відомо, раніше таку інформацію поширив волинський волонтер Костянтин Зінкевич. Втім, Бірюков запевняє, що у Генштабі про проблему знають і обіцяють її вирішити.

Як повідомляла раніше прес-служба Президента, 30 грудня під час перебування на Яворівському полігоні у Львівській області Порошенко передав військовослужбовцям близько 100 одиниць військової техніки та озброєння, виготовлених або відновлених підприємствами оборонно-промислового комплексу України.

8 січня волинський волонтер Костянтин Зінкевич, який опікується 14-ю (раніше іменувалась 51-ю) механізованою бригадою, повідомив у соціальній мережі Facebook, що танки, які вручав Президент для армії напередодні Нового року, були несправні.

Цю інформацію він отримав від командира танкового батальйону 14-ї бригади підполковника Валерія Дуріхіна, який відмовився прийняти кілька десятків танків.

"Комбат знає, як воювали його хлопці у Лисичанську та на Савур-Могилі. Тому й зайняв принципову позицію, і не прийняв ломаччя, як на нього не тиснули старші офіцери та генерал.

Найцікавішим є те, що керівництво бронетанкового заводу готове підписати угоду з Міноборони і виконати усі роботи. І навіть має чим, і є кому працювати. Але чомусь ніхто з ними про це не домовляється. А танкісти 51-ї у машини, які швидко можуть стати їхніми трунами, не сядуть. Між іншим, танковий батальйон 51-ї бригади на останніх навчаннях (до війни) став найкращим танковим батальйоном Збройних Сил України!", - йдеться у повідомленні волонтера.

ЧИТАЙТЕ ДЕТАЛЬНІШЕ: КОМБАТ 14-ОЇ БРИГАДИ ВІДМОВИВСЯ ВІД «ЛОМАЧЧЯ», ЯКЕ ПРИСЛАЛИ ЗАМІСТЬ ТАНКІВ

Вже наступного дня, 9 січня, інший відомий волонтер, радник Президента України Юрій Бірюков, на своїй сторінці у Фейсбуці частково підтвердив інформацію, оприлюднену Зінкевичем. З його слів, техніка і справді ще не була до кінця відремонтована. Тож після офіційних заходів за участю Глави держави її знову відвезли на ремонтний завод.

Радник Президента стверджує, що танки перебували на Львівському ремонтному заводі і їх ще не встигли оснастити всім необхідним обладнанням, зокрема раціями, та виправити всі технічні несправності виявлені під час пробних маневрів.

Однак, як пише Бірюков, поширена раніше інформація була дещо перебільшеною, оскільки волонтер, який оприлюднив цю інформацію, не володів достеменно ситуацією.

Також він зазначив, що Президент не знав про те, що танки ще не повністю відремонтовані, і тому за це в когось «полетять голови».

Подаємо повідомлення Юрія Бірюкова без змін:

"Други мои, любимые. Поймите уж наконец-то – вам врут. Врут военные и гражданские, политики и блоггеры. Врут генералы, советники, секретарши. Каждый делает это в разной степени, каждый делает это по разным причинам и поводам. Или не врут? Или говорят правду, все? Правдиво информируют волонтеры, бодро рапортуют политики. Правду-матку режут блоггеры и вскрывают правду журналисты.

Или истина где-то посредине? Как вы думаете?

Говорил ли правду волонтер о катастрофическом предательстве генералов, которые поставили полностью разукомплектованные танки в 14-ю бригаду?

Всю правду? Он в ней разобрался? Был на полигоне, на Львовском БТРЗ? Он эксперт в танках и в степени их готовности? Ой ли…

Правда… Правда она такая разная…

Сентябрь 2014 года и правда о состоянии наших складов бронетехники тоже была разной. И несмотря на все гневные крики о том, что у нас на складах тысячи единиц танков и БТР – только единицы пытались увидеть ее своими глазами, только единицы говорили о том, что это хлам и рухлядь. Именно такими и были танки Т-64А на площадках Харьковского завода. Тысячи. Тысячи тонн рухляди. Именно тогда Львовский БТРЗ вызвался освоить ремонт и восстановление танков Т-64, ранее этот завод ремонтировал Т-55 и Т-72. Именно Львовский завод и готовил 31 танк для 14й бригады, те самые танки, которые 30 декабря вручались бригаде в присутствии Первого.

А дальше доклад Заместителя Начальника Генерального Штаба:

1) Танки были получены Львовским БТРЗ, в свою очеред завод входит в концерн УкрОборонПром.

2) Танки были отремонтированы на заводе, но не были полностью укомплектованы – на танках не установлены рации. Военная приемка подписала акты на прием 12 танков (из 31), указав на недоработку остальных.

3) 27 танков Т-64БВ на финальной стадии ремонта были перегнаны на Старычевский полигон.

4) По совершению маневров были составлены акты на доработки. Акты переданы на Львовский БТРЗ.

5) Президент вручил командиру батальона сертификат на 31 танк Т-64БВ за подписью директора Львовского БТРЗ.

6) После окончания торжественного события танки были перегнаны на Львовский БТРЗ для устранения выявленных неполадок и установку раций.

7) Комбат отказался подписывать акты по 12 машинам (уже принятым военной приемкой) по причине отсутствия раций.

8) 11 января на завод выезжает плановая комиссия для приемки этих танков. 12 января на завод должны прибыть экипажи для окончательной приемки.

У меня есть опыт получения техники в присутствии “высокого начальства” – батальон Феникс принимал свежевымазанные соляркой БТР-70. С тех пор прошло много-много времени, а бОльшая часть БТР батальона так и стоит мертвым грузом. Зато НГШ торжественно вручил, да. Знал ли он тогда о состоянии БТР? Сомневаюсь. Доложили-с.

Так и 30 декабря. Знал ли Президент о том, что танки уйдут на доработку на завод? Точно нет. Полетят ли чьи-то головы за то, что об этом не предупредили? Точно да.

Только правда так и останется посредине. Кто-то захотел отрапортовать о том, чего еще не сделал, а кто-то захотел найти повод для истерики.

Я службу ГШ запугал уже, так что в понедельник они доложат как и что там НА САМОМ ДЕЛЕ.

Репост приветствуется, никого не обижал, никого не обвинял, правду написал. Или не всю правду? Или…"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 70
воля Показати IP 10 Січня 2015 10:24
хотіли пропіаритися танками несправними треба було ж відразу повідомити що несправні
Корінний лучанин до воля Показати IP 10 Січня 2015 10:32
Ну хто Порошенку буде на тй момент говорити , що танки НЕСПРАВНІ ? Головне було генералам доповісти про готовність відправки! У нас таких "засранців" вояк- генералів ще багато в оточенні Порошенка! По ІЛОВАЙСЬКУ ще до цих пір розбираються, у верхах було гульбище, зірки замочували а хлопці гинули!
ВОНО до Корінний лучанин Показати IP 10 Січня 2015 11:02
за зірки плочено повновісними доларами, а шо заплатили ті шо були на фронті? НІЧОГО ? от і жалітись їм нічого !
патріот до Корінний лучанин Показати IP 10 Січня 2015 11:35
За Іловайськ треба було Гелетея за грати садити, а Порошенко його прикрив! Нічого в цій країні не міняється і не змініться, а якщо - то тільки на гірше :(
Хирург до патріот Показати IP 11 Січня 2015 13:28
Вот тут, братишка, ты абсолютно прав: у нас не меняется ничего. Все помнят про серийного убийцу и маньяка ткача сергея. В историю он вошел как пологовский маньяк и на его совести не один десяток убитых и изнасилованных девочек. За его преступления осудили к разным строкам десятки НЕВИНОВНЫХ людей. И по какой статье. Представьте какие мучения они вынесли в местах лишения свободы. А ведь до переезда в Пологи он жил в Павлограде и в 80-е годы терроризировал убийствами этот шахтерский регион. В то время его звали павлоградским маньяком. Его долго ловила днепропетровская милиция. Следственно оперативную группу годами возглавлял зам начальника Днепропетровского УВД области "настоящий полковник" белый анатолий павлович. По имени отчеству не из уважения, а чтобы при случае все узнавали эту мразь. За каждое очередное преступление хватали очередного стрелочника, прессовали, выбивали признание и на нары. А в это время ткач совершал новое преступление, хватали нового стрелочника и в дальний путь. Закрыли больше десятка павлоградских мужиков, один даже повесился в СИЗО от безысходности и позора. Или повесили, чтобы в отказ не пошел. А что пережили их дети, родители, близкие родственники??? Белого это абсолютно не трогало. Он купался в лучах славы лучшего розыскника Днепропетровской области. Да что там области -всей нашей республики или даже Союза. А если бы этот мудак остановил вовремя ткача, то не было бы десятков следующих убийств девочек и тех, кому сломали судьбы незаконным обвинением и зоной. Раскрыть преступление у него ума не хватало, а должность терять не хотел. Вот и спешил закрыть первого попавшегося под руку, чтобы отчитаться "наверх" о раскрытии. То есть его волновало только личное благополучие, а моральный аспект и чужая судьба-это не для него. Он тогда, как и нынешние генералы сегодня-все занимались очковтирательством. А когда поймали ткача и все раскрылось, наш герой для СМИ заявил, что, оказывается ткач в молодые годы работал милицейским экспертом-криминалистом, а посему знал, как нужно скрывать следы преступлений, а он, белый, поймать его не смог, так как рассчитывал НА ПРОСТОГО преступника, то есть говоря простым языком-на ДУРАКА. Но каяться не стал, от пенсии не отказался и за покалеченные судьбы к ответственности не привлекался. Ну, говорить о том, что "настоящий полковник" стреляться от позора не стал, не будем. Живет в прекрасной квартире в центре Днепропетровска, получает тысяч 10 пенсии и кошмары его не беспокоят. Тем более бесплатное медицинское обслуживание у лучших докторов в больнице УВД. Глядя на него нынешним генералам и бояться нечего. Подумаешь там, танки в некомплекте отправили на фронт. Ну уволили на пенсию, ну хрен с той службой, жилье есть, пенсия большая, денег и себе и внукам хватит. Да и "нажитое непосильным трудом" никто отбирать не собирается. У белого же не отобрали. А может все таки для чиновников и тех, кто в погонах статья расстрельная лишней не будет? Заодно люстрация и другим наука. Если бы так было, то, уверяю, и гелетей должность министра обороны, барином брошенную, словно шубу соболью, хватать бы поостерегся. Для себя-то он отчет отдавал, что слабоват для такого масштаба. Случись чего, могут и стрельнуть.
Оля Показати IP 10 Січня 2015 10:25
А не треба брехати й красти. Побільше б таких волонтерів, як Зінкевич.
ОлІ до Оля Показати IP 10 Січня 2015 13:27
Це ви да ще парочка людей тут так грамотно пишуть, а "люди", "громада" обрали - Гуся!!!:) От вам і українці, а тепер сльози льють та на оборонку працюють за свій кошт!!!
Анонім Показати IP 10 Січня 2015 10:29
Жах! Припиніть дурити.Технікадля армії має бути супер справна - все інше це смерть наших воїнів. Закінчуйте з показухою. На камеру одне , а в житті інше. Комбату спасибі за принциповість, так має себе вести кожен , хто відповідає за життя людей, ну а тилових крис - до відповідальності. по законах військового часу. Всі прекрасно розуміють - у нас війна...І зволікати не можна.
ВВВ Показати IP 10 Січня 2015 10:34
"кто-то захотел найти повод для истерики". Не було б скандалу (на їхній мові - істерики) - пішли б ці "відремонтовані" танки на Схід. Хай би найняв президент собі таких майстрів ремонтувати свої гвинтокрили та літаки. Що б він тоді заспівав?
Хирург до ВВВ Показати IP 11 Січня 2015 13:34
Ну щоб він співав... Злітав би один раз, а далі б уже мовчав би. Трішки б музика пограла, та люди пообідали б.
андрей Показати IP 10 Січня 2015 10:44
Коли внас ц1 п1дари перестанут робити показуху.Поставили до ст1ни 1 розстр1ляти!!!??
ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 10:56
Олігарх і не брехун ? та таке буває лише в поганому кіно. Люди стають олігархами завдяки повній відсутності совісті і абсоютній зневізі до решти. Так шо любі мої - нічого ображатись, бачили очі шо купляли і тепер їжте поки не вилізуть
дідо Показати IP 10 Січня 2015 11:02
Якби пролетарії платили податки, некрали та платити тарифи повністю,то нові танки можна було купити.
ВОНО до дідо Показати IP 10 Січня 2015 11:04
а я то думю хто винен шо президен брехун? а виявляється то роботяги з селюками винні!!! І таки винні бо вибрали по своїй недолугості ОТАКЕ одоробло котре веде країну у прірву
дідо до ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 11:08
роботяга краде мішок цементу з роботи, селюки кукурудзу з фермерського поля. А потім вимагають пільгові ціни на електрику та газ,щоб платники податків їм доплатили. Який народ- такі і танки.
ВОНО до дідо Показати IP 10 Січня 2015 11:13
то є так бевзю, тільки бізнесмени та чиновники не крадуть от і бідують нещастні через *зажерливих* роботяг
дідо до ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 11:18
Совковий люмпен привик красти -нести з державних підприємст,які потім самі і розвалили. А тепер крадуть на приватних підприємствах. Водії крадуть соляру та запчастини. доярка молоко, журналіст краде папір з редакції. Навіть проїзд у маршрутці за 2 грн є кражою.
ВОНО до дідо Показати IP 10 Січня 2015 11:28
Взявся говорити говори, а то крутиш с ракою як собака хвостом. Українці, в більшості своїй, по натурі злодії. Отже і країною (на всіх рівнях) керують самі успішні з злодії. Злодійських же держав не було в історії ми перша і остання.
дідо до ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 11:34
Не українці , а гомосовєтікуси. Електорат бюторигівсько комуняцького бидла.
ВОНО до дідо Показати IP 10 Січня 2015 11:36
коментар було видалено
УГУ до дідо Показати IP 10 Січня 2015 15:25
По-перше, пролетарі податки платять на всі 100%! По-друге, якби олігархи платили б податки, то вони б за них і вимагали звіту, а тоді і танки були б не потрібні, бо ні в кого б не було зайвих грошей на сафарі!
999 Показати IP 10 Січня 2015 11:03
Що це значить передав? Що зі свого карману виняв і купив? Вже в нас був такий самий передаст. Це прямий обовязок міністерства оборони. Скільки цей шоколадний передаст може дурити людей?
дідо до 999 Показати IP 10 Січня 2015 11:05
Точно так твоя кремліська злодійка Тімашєнка передавала швидкі для карликів та квартири перед виборами.
ВОНО до 999 Показати IP 10 Січня 2015 11:12
він тут вибрав роль головного логіста, тобто транспортувальника вантажу, але вів себе як власник. Формально він не винен, а фактично тут куча мінусів: 1. Оточення його дурить як мале дитя. 2.Йому особисто абсолютно не цікавий стан бойової техніки і він до неї навіть не підходив близько. 3.Немає бажання (або реальної сили) хоч раз показати себе достойною людиною і жорстоко, на публіку, покарати тих хто його так гидко підставив
нормальна Показати IP 10 Січня 2015 11:16
Це треба вклонитися волонтеру, який сміливо вказав на брехню і злочин. І подякувати, а не називати "істерикою". Це істерика на державному рівні. Прикро і втрачається остання надія на правду, читаючи пояснення пана Бірюкова.
дідо до нормальна Показати IP 10 Січня 2015 11:20
Роботяги ,які робили цей халтурний ремонт також є злочинцями, бо знали ,що танки не доробленні але думали швидше отримати зарплату та премію.
ВОНО до дідо Показати IP 10 Січня 2015 11:35
слабенько ли**ш. Крім робітників є ще ВТК, є начальник цеху і склад готової продукції теж є. Не говорячи про директора. Всі знали що зробити вчасно нереально, а можливо і ні з чого! А винен як завжди самий менший той від чиєї думки нічого не залежить! Я впевнений що робітники були незадоволені тим шо роблять (бо то їхнім дітям, а не дітям багатіїв, сидіти в тих танках)!!! Але керівництво, як завжди поставило дилему - або ти робиш шо я скажу, або ідеш за ворота. Це стандартна тактика яка процвітає у нас всюди.
дідо до ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 11:41
Керівництво є ізюминка работяг.
ВОНО до дідо Показати IP 10 Січня 2015 11:47
теперішнє керівництво сплош *талановите* і думає лише економічними категорями. Роботязі нереально стати керівником бо він не з *талановитої* сімї. Часи совітикусів закінчились, як ви казали і місце роботяги за станком та в пивнушці. А коли заведем 8 річну освіту це стане зрозумілим всім, навіть вам
лучанин Показати IP 10 Січня 2015 11:32
вот така вот в нас влада ... слава майдану
віра до лучанин Показати IP 10 Січня 2015 11:38
а піпл мовчить, хаває і на новий Майдан і не збирається, а готується до нової мобілізації...
ВОНО до лучанин Показати IP 10 Січня 2015 11:39
Яценюку слава!!! тільки сліпий не бачить, як оте євреня потихеньку робить з старого єврея святкового президента - на якого всі шишки і полетять
дідо до лучанин Показати IP 10 Січня 2015 11:42
Якби не Майдан.то нічого ми би не знали, і вкалували на новий батон чи картинку Пшонці.
123 до дідо Показати IP 10 Січня 2015 11:51
добре що б*я зараз бгато знаємо і неживем а виживаем
дідо до 123 Показати IP 10 Січня 2015 12:02
чого сидиш цілий тиждень ? йди працюй, і будеш багатий.
123 до дідо Показати IP 10 Січня 2015 12:19
все з тобою зрозуміло ...
бабо до дідо Показати IP 10 Січня 2015 13:31
ну-ну... краще "вкалувати" на себе лише б війни не було і друзі-побратими не гинули, а так наробили, що аж... ???!!!
2х2 Показати IP 10 Січня 2015 11:37
А можна було без цього соромного піару передати техніку, а потім надрати зад сєпарам і тільки тоді сказати, що це зроблено технікою, яку вручили після ремонту а???!!! А так - нічого не зроблено і одна ганьба і позорисько!!!
ВОНО до 2х2 Показати IP 10 Січня 2015 11:44
надерти зад? отаким металоломом? ну ви і оптиміст! одне радує шо є такі командири як Дуріхін, котрі дбають за свої солдатів на відміну від безсердечних політиків з Майдану
2х2 до ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 13:38
Да там би вже як вишло, але Президент би так не позорився і можливо так-би технику і повернули на доремонт, а так повне позорисько і ганьба! А люди вчергове пересвідчуються, що "акули" гризуться і один-одного підставляють, хтось-же з оточення Президента дозволив, щоб так зганьбились?!:) А хлопці і надалі гинуть поки інші піаряться...:(
ОГО?! до 2х2 Показати IP 10 Січня 2015 15:45
За парашу хвилюєтеся?! А з яником не так було, я з ющем, з кучмою? Чи вони були ого-го, а цей тряпка? Може треба почати думати, аналізувати, а потім вже робити якісь Віче, а не майдани (збіговиська криміналітету)?!!
терміново Показати IP 10 Січня 2015 11:52
потрібно міняти Кримінальний кодекс,який є джерелом корупції і своїми статтями невідповідністю покарання до складу злочину. За такий проступок повинна бути стаття - довічне покарання,без права на апеляцію і на амністію. Цей металобрухт міг стати для десятків ДОРОГИХ ЛЮДЕЙ!,останнім місцем їх перебування в їхньому житті.Кадрові перестановки ВСІ!!!,від військових,волонтерів,особливо журналістів,повинні тримати на СТРОГОМУ!,контролі,щоб жодна мразь,яка працює проти держави,була ДОСТОЙНО!,покарана.
ВОНО до терміново Показати IP 10 Січня 2015 11:59
агагага!!! ну вы и тупыые!!!! все залежить від світогляду основної маси народонаселення. Коли злодію і негіднику заздрить більшість тоді його не перемогти. Бо на його місце прийдуть такі ж - результат майдану це яскраве підтвердження моєї тези. І ніякі папірці тут не допоможуть!!!
дідо до терміново Показати IP 10 Січня 2015 12:00
Для чого ця вся істерика. Завжди у прийманні воєнної техніки беруть участь експлуатанти, які приймають або не приймають. Порошенко продемострував ,а не приймав. Воєнні не прийняли , і все . Тепер дороблять. Це звичайна буденна робота.
дідо Показати IP 10 Січня 2015 11:55
Спочатку кремлівська зозуля Тімашєнка почала руйнувати армію, а потім продовжив цю традицію хам Яник. Тепер всі каміння летить в Порошенка,який декілька місяців розгрібає бардак,який творився роками.
ВОНО до дідо Показати IP 10 Січня 2015 12:01
любі мої, та дайте ж, Юлі волю!!! Поганому танцюристу яйця мішають!!!
дідо до ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 12:04
жЮльці не волю треба давати, а обміняти на нещасну Савченко,яка сидить через таких,як кремлівська брехуха Тімашєнка.
ВОНО до дідо Показати IP 10 Січня 2015 12:07
то сарказм над тобою, бо ще рік назад ти с цяв кипятком за неї, а зараз в тебе новий ідол. Чи надовго???
дідо до ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 12:15
Ніколи. Тімашенка завжди була брехухою та злодійкою, На форумах працівники секти БЮТ, що на Ковельській, прикриваються чужими ніками, пишуть відбілювання путінській хі-хікалці.
Дончанин до дідо Показати IP 10 Січня 2015 16:45
Иными словами, ты сам утверждаешь то, что те, кто выпустил Юлю на волю - преступники, а Янек, в смысле того, что ее посадил за решетку, - молодец! Или я тебя не правильно понял?
гля до дідо Показати IP 10 Січня 2015 12:14
Закінчуй вже святкувати а то мудрі думки винесуть решток сірої речовини!
ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 12:05
українець і росіянин дуже схожі по світогляду -обом потрібен вождь за яким вони готові іти. Різниця в тому шо росіяни готові за своїм іти до кінця. Українці за своїм йдуть до того моменту доки не зявиться новий брехун з жадобою гетьманської булави солодким голосом і величезним мішком свіжих обіцянок
дідо до ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 12:11
Непорівнюй. Українці чесні та порядні люди. А совки російські чи українські є однакові, вони вирощені в одній тюрмі,СССР.
ВОНО до дідо Показати IP 10 Січня 2015 12:27
в тій *тюрмі* жили, в більшості своїй, честні і роботящі люди. Як тільки вирвались на волю так зразу стали або негідниками олігархами, та їх шістками журналістами, або і далі залишились честними і бідними людьми. Від правди не втечеш
бабо до дідо Показати IP 10 Січня 2015 13:40
от по тобі і видно наслідки :)))
Анонім Показати IP 10 Січня 2015 12:12
Порох м**зь і путінська підст**ка
ВОНО до Анонім Показати IP 10 Січня 2015 12:24
обоснуй!? тут не майдан, а отже подавай факти і пруф. Язиком молоти може кожен
Анонім до ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 12:41
Вишиватнік чи з штабу шоколадних?
ВОНО до Анонім Показати IP 10 Січня 2015 13:05
висновок: сказати тобі реально нічого, от і скочуєшся до образ
МИ до Анонім Показати IP 10 Січня 2015 13:41
А ти зі штабу яйцеголових та бородатих?:)))
Анонім до МИ Показати IP 10 Січня 2015 15:22
Видно що тут пів офіса Батьківщини і пів офіса шоколадників сперечаються хто дурніший.Валіть в АТО і захищайте мирний план свого президента)))
ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 15:36
пишуть шо Путін пішов на зустріч Порошенку і зараз російський "Вымпел" зачищає батальйон сепарів *Одесса* в Луганську
Анонім до ВОНО Показати IP 10 Січня 2015 18:47
Вже зачистив.Тупо роззброїли
Анонім Показати IP 10 Січня 2015 17:41
Оце рулять одні брешуть, другі виправдовуються невдало, то напевно так і в державі як і з танками все розграбовано а винними залишаться наприклад шахтарі бо мітингували чи вчителі бо канікули зробили зимою чи селяни бо живуть в селах, а краще і звичніше Путін бо він дав 5 млрд. дол. На розвал Украіни і це він поламав танки і доповів незнаючому Порошенку "все харашо прекрасная маркиза".
Лучанин Показати IP 10 Січня 2015 19:01
коментар було видалено
Проект Путіна Показати IP 10 Січня 2015 21:54
Ох взяти б ті танки-розвалюхи, розібрати на залізяки- відвезти на Банкову, або під якийсь заводчик Петі, покласти поверх шини, полити їх коктейлем Молотова, дістати запальничку і....тоді би швидко воякам із Західної України знайшлася нова техніка.
НОНА Показати IP 11 Січня 2015 00:15
В армії нічог не міняється, як показуха була так і залишається. Шановні українці скажіть мені для чого президенту перед телекамерами збирати купу техніки і людей? Це звичайна показуха. Техніка повинна поступати у війська згідно плану. Але техніку на ремонтних підприємствах повинні приймати представники частини. От і все. Решта все від лукавого. Всі ми бачимо, що систему міняти не хочуть, то про які реформи голова уряду нам лопоче?
Геша Показати IP 11 Січня 2015 13:15
Коли одні паразити прикривають с раку іншим, відправляючи роздовбані і угроблені дбайливим зберіганням на складах танки і іншу техніку на заводи, інші паразити викручують руки директорам тих заводів, встановлюючи терміни на вчора і під показуху, треті паразити надсилають купу всяких перевіряльщиків (бо ж дурні раби на тих заводах для своїх дітей, що будуть воювати на тих танках, обовязково засаботують всі ремонти). І нікого не хвилює, що, можливо, і нема де взяти ті засоби звязку в Україні, а на буржуйський звязок треба масу погоджень, і ніхто "добро" не збирається давати. А саме цікаве, що всім "ВВерхуСтоячим" глибоко н а с р а т и на проблеми ремонту і відновлення техніки. Головне - вчасно ДАЛОЖИТЬ, ДАНЕСЕНИЕ АТПРАВИТЬ. Бо ж ВСЬО на САМОМ-пресамом кантроле. А ще дехто на біді дуже гарно піариться. Так піаряться, що люди, яких вони лайном обкидають отут в інтернеті, тикаючи в ніс преміями-зарплатами, від душі вважають сепарами цих борців за свободу і справедливість. Нехай приїде на завод, залізе в той танк і голими руками зробить двигун, який заржавів ще 20 років назад. Знайде запчастини. які в нас не випускаються, доведе воєнпреду, що можна поставити сальник поліуретановий, а не шкіряний, ГОСТУ року так 36 го. І попрацює без вихідних, віж 8 ранку до 8-10 вечора, 2-3-4-6 ночі, та в холоді. та в спеку. в полях. Піарщики, блін, ворогів вони на заводах шукають. В свому оточенні шукайте. Всі все знають.Такі всі вумні, аж страшно. Ну, нічого, кожному воздасться по його заслугах.
Геша Показати IP 11 Січня 2015 13:47
Прости, Господи, НЕ СТРИМАВСЯ. Щоб подоїти корову, потрібно приблизно пів години (умовно, звичайно, як яка корова, може більше, може менше). Може бути й так, що в результаті корова виб"є ногою відро - і все молоко на землі. Щоб відремонтувати капітально танк....БТР....теж потрібен час. А його ПРАКТИЧНО НЕМА. Буває так, що невмілий механік-водій може так важко відремонтований двигун за день спалити. Ось тобі і молоко на землі. А винуватий ... завод. На цю тему піарщиків не видно? Люди, робіть свою роботу. Хто що вміє і може. Ластами гриміти по клавішах і "вумнічати", як і що треба робити - великого таланту не треба. Виливати одне одному на голову багнюку, скубати нерви, обзиватися - честі не додасть. Реально --треба защібнути рота на защібку, вірити в Бога і працювати на перемогу. І не давати ворогам теми для розхитування нашого спокою. Зайшов про погоду почитати, начитався і про бандерлогів, і про укропів, і про козлобородих...Смітник скудоумія. Вибачайте за суржик.
Віктор Показати IP 11 Січня 2015 16:03
Все тут говорить про одне, "Фенікс" попав до корита, тепер правдами й неправдами прикриває Пецю ПАРАШАнка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus