USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Раду волинського «Майдану» сформували в більшості з політиків

13 Січня 2014 15:20
До складу ради Волинського відділення «Народного об’єднання «Майдан» увійшли 24 людини. Більшість із них - представники політичних організацій і представники трьох опозиційних сил від партій ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», «УДАР». Усіх їх - 14 осіб.

Про це повідомили сьогодні, 13 січня, під час презентації обласного осередку Всеукраїнського об’єднання «Майдан».

До складу ради увійшли 4 вихідці з луцького євромайдану: Володимир Бут-Гусаїм, Сергій Поха, Микола Собуцький-молодший, Майя Москвич.

Із громадського сектору у раду ввійшли 3 особи: представниця Асоціації молодих реформаторів Марія Доманська, голова Союзу Українок волинського відділення Любов Ганейчук, голова громадської організації «Волинські патріоти» Володимир Красуля.

Фермерське об’єднгання представляють в обласному «Майдані» 2 людини: Віктор Лук’янчук та Микола Собуцький – члени Асоціації фермерів Волині.

Долучився до народного об’єднання і бізнес, який представляє голова Асоціації підприємців малого й середнього бізнесу Ігор Дильов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Регіонал Показати IP 13 Січня 2014 15:52
Чудовий склад Ради... Можна спати спокійно...
цікаво, Показати IP 13 Січня 2014 15:59
а що робити там старому труфелю ГАНЕЙЧУК? Така "заслужена і знатна",що прям пре від неї.
хм Показати IP 13 Січня 2014 16:10
помилка! красуля не волинські,а циганські патріоти!
Луцьк Показати IP 13 Січня 2014 16:23
Збор блатных и нищих
обурений Показати IP 13 Січня 2014 17:52
Громадський сектор міста до того зістарився, що крім Ганейчук не було кого взяти. Це як при совєтах в народному контролі. Краще б взяли соломяну фігуру з музею в Рокинях. Їй вже давно треба зробити пластичну операцію: натягнути шкіру і міцно завязати морським вузлом на д***.
Позор! Показати IP 13 Січня 2014 18:13
Позор! Не вже ця з маразматична,стара шляхетна ПАНІ ні як не може зрозуміти,що з їй пора давно внукам казки розповідати,яка вона "щира українка" з своїми доморощеними ідеями а не лізти до молодих і енергійнихактивістів,що на сьогодні є совістю волинської громади. Позор! Невже Волинські майданівці - молоді пагони ураїнської демократії, ме можуть обійтись без трухлявого старого пенька,який буде тільки тліти а не горіти у бурхливому сьгоденні активного життя і знайти гідних молодих людей., а не нафталінову Ганійчук, що завжди лизала ду** усім можновладцям при буд-якій владі на Волині?! Позор!!!
Сергій до Позор! Показати IP 15 Січня 2014 16:12
Так само клімчуку і вашому улюбленому азірову
знайка Показати IP 13 Січня 2014 21:59
Якщо чесно-розчарована!
Сергій до знайка Показати IP 15 Січня 2014 16:13
зайка якщо не секрет в чому розчарування?
ми Показати IP 14 Січня 2014 02:53
ми теж чесно розчаровані, що молоді волинські прогресивні майданівці ,зголосиллися до своєї ради долучити пані Ганійчук, яка давно вже повинна піти на стару шухляду української історії з своїм артистичним перевтіленням псевдо - патріота української нації.
Лучанин Показати IP 14 Січня 2014 09:32
хто ще вірить цим пустодзвінам , судячи з фото нам нічого вже не допоможе бо ці ще не долізли нікуди а їх вже гнати треба месії мать їх(((
Сергій до Лучанин Показати IP 15 Січня 2014 16:17
нехай хлопці пробують! Молодці! Молодь не повинна сидіти на місці! Лучанин а ви ще може на колінах просити вибачення у ціх патріотів будете якщо щось зміниться в державі на краще! Так що Дякую що ви такі у нас в Україні є! Інваліди вже не можуть нічого робити окрім писати!
До Сергія Показати IP 15 Січня 2014 21:55
Ці хлопці вже пробують не в перше все їхнє пробують впирається в актуальність їхніх старань в доларовому еквіваленті, писати можна багато але нажаль Ви не зрозумієте так я думаю Ви є тою людиною яка більше всього є на тому фото. Моя відповідь в першу чергу до тих людей які це читають і розуміють запамятайте цих людей і ніколи за них не віддавайте свої голоси це єдине за що їм платять. Дай Бог вам розуміння.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus