USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ратнівську райлікарню можуть закрити

14 Липня 2011 17:47
Частину приміщень Ратнівської центральної районної лікарні закриють для ремонту, адже їх технічний стан є аварійним і створює загрозу для персоналу і пацієнтів.

Про це йшлося 14 липня під час засідання регіональної ради.

За результатами перевірки обласного управління ДП «Держгірпромнагляд», технічний стан приміщень не дозволяє в подальшому використовувати корпус поліклініки, педіатричне відділення, станцію знезалізнення та другий підйом води Ратнівської ЦРЛ.

За словами голови облдержадміністрації Бориса Клімчука частину пацієнтів доведеться направляти на лікування до Ковеля.

Голова Ратнівської райдержадміністрації Валерій Трикош каже, що недоліки виникли через дефекти будівництва. Аби їх виправити - треба 10 мільйонів гривень. Трикош повідомив, що ліквідовуватимуть недоліки своїми силами.

«Грошей у вас завжди буде мало. Бо ви єдиний район, який палець об палець не вдарив, аби привести до здорового глузду вашу медицину. Хоч якось! Головний лікар, він у вас поважний депутат, політичний діяч, посилає в районну газету статті до голови…От що таке медицина зав’язана», - зазначив Клімчук.

«Скільки Бегаль (Михайло Бегаль – головний лікар Ратнівської ЦРЛ) у вас? Шість років? От за шість років можна було дефекти побачити? Щоб хоч якась рухатися?», - сказав до Трикоша губернатор.

Окрім цього до рангу небезпечних об’єктів попали ще 16 об’єктів Волині, частина з яких потребує знесення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus