USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ремонт від влади Луцька: нова дорога над аварійною каналізацією

23 Грудня 2013 14:25
Мешканці будинку по проспекту Відродження, 14, уже декілька разів зверталися до міської ради, аби їм відремонтували каналізацію. Утім, будинок досі заливає, а от дорогу в дворі полатали, хоча під час майбутнього ремонту те покриття доведеться зняти.

Про це стало відомо під час постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 23 грудня.

Як розповіла присутня під час засідання заступник міського голови Лариса Соколовська, гроші міський бюджет передбачив, утім казначейство не профінансувало ці кошти. Тому каналізацію досі не відремонтували. Вона запевнила, що наступного року гроші в міському бюджеті знову передбачать.

Члени комісії вирішили надіслати мешканцям будинку на Відродження, 14 листа-відписку з зазначеними поясненнями.

До слова, як стало відомо під час комісії, у дворі цього ж будинку, над тією несправною каналізацією цьогоріч поклали новий асфальт. Те покриття, своєю чергою, під час майбутнього ремонту доведеться зняти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ЖКГ Показати IP 23 Грудня 2013 14:50
На дорогу гроші є, а на каналізацію нема! Бред! До грошей ще треба мати клепку в голові!!! А місцевим дупутатам треба не на майдані гавкати, а слідкувати за розбазаренням коштів! Якого милого штани протирають на сесії? Головне для них кредити не повернути та землю хапнути! Понавибирали на свою голову більшість від "Свободи" і "Батьківщини"!!! Думають тільки за свою опу в кріслі.
Котигорошко Показати IP 23 Грудня 2013 15:18
А всі решта депутатів за тебе рідного спереживалися ...жкг... аж похрипли і за тебе сердешного не гавкають.
Кот до Котигорошко Показати IP 23 Грудня 2013 17:23
Спокійніше, бідненький
а де гроші? Показати IP 23 Грудня 2013 17:28
Прямо як задача для 1-го класу: "Як розповіла присутня під час засідання заступник міського голови Лариса Соколовська, гроші міський бюджет -----передбачив-------, утім казначейство не профінансувало ці кошти. Тому каналізацію досі не відремонтували. Вона запевнила, що наступного року гроші в міському бюджеті ------знову передбачать--------." Передбачив і знову передбачать.... Питання: в якому кармані осіли кошти?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus