USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Режисер назвав основні критерії оцінки дівчат. ФОТО

22 Жовтня 2012 10:41
2-х репетицій вистачає хореографу, режисеру-постановнику конкурсів краси Дмитру Ігнатову, аби розпізнати суть дівчини.

Про це у коментарі «ВН» він повідомив напередодні ІІІ національного конкурсу краси «Міс Принцеса України 2012», який відбувся у суботу, 20 жовтня у Луцьку.

Так, Дмитро зауважив, що не лише зовнішність є основним критерієм підбору дівчат на кастингах.


Мовляв, він, першою чергою, зважає на так звану людяність в конкурсантках. Зокрема, важливим є баланс у «внутрішньому та зовнішньому».

Також, аби потрапити на подібні конкурси, дівчина має бути відкритою, вміти подати себе, орієнтуватись у непередбачуваних ситуаціях, впевнено поводитись на сцені.

Зокрема Ігнатов додав: «Я багато працював з дівчатами. Мені вистачає 2-х репетицій і я вже знаю, чи зможе ця особа показати себе на сцені». «Не люблю дівчат без інтелкту», - додав режисер.

Зауважимо, Дмитро Ігнатов є режисером-постановником конкурсу краси «Перлина Чорного моря», «Севастопольська красуня» та цьогорічного «Міс Принцеса України».


Зокрема, дівчата, які все ж пройшли кастинги до конкурсу, розповіли, що насправді варто бути самими собою, аби потрапити на шоу.

«Кастинг було пройти не просто, було багато гарних дівчат, всі безумовно були дуже красиві. Та поводила себе такою, якою є. Була собою», - розповіла учасниця шоу з Кривого Рогу Настя. Окрім того, за її словами, від конкурсанток вимагали багато усмішок, грації, харизми.

Своєю чергою, 19-річна Юлія з Чернівців, яку ми відірвали, власне, від вивчення вступної промови на сцені, зазначила, що вже на етапі підготовки нічого важкого не було. «Не важко. Я звикла. Хіба що швидко програму вивчали. Репетиції були всього 2 з поливною дні. Зранку до ночі», - зауважила вона.

Так, як розповів Дмитро Ігнатов, усю програму фінального шоу, готували упродовж 2-х з половиною діб.
За словами учасниць, організатори були дуже уважні до конкурсанток. «Кормили добре, турбувались. Чудовий хореограф у нас – навчив швидко», - додала одна з них.
Так, танцювальних постановок дівчат вчив, власне режисер конкурсу, Дмитро Ігнатов.

Однак, варто зауважити більшість моделей попередньо неодноразово брали участь у подібних конкурсах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 22 Жовтня 2012 11:49
Хороший конкурс был, молодец Главацкий! На уровне! Два момента: надо было ему поделиться 700 грн не только с учасницами, но и с мужской частью жюри, которые оценивали девушек, чтобы купили себе на распродаже костюмы для выхода на сцену. А то перед девушками стыдно. Ну и второй момент - победительница. Да, безусловно красивая девушка, но ее рост явно не конкурсный для дальнейшего продвижения в этом бизнесе. Но в общем и целом - сами девушки, звук, гости и т.п. - ХОРОШО! Спасибо А.Главацкому за прекрасный вечер!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus