USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Міліціонери роздаватимуть лучанам візитні картки

28 Січня 2013 11:26
Задля налагодження більш тісних зв'язків поміж громадою і дільничними інспекторами в Луцьку правоохоронці роздаватимуть людям візитівки з інформацією про дільничні пункти, а також започаткували своєрідний конкурс на кращий дільничний пункт міліції.

Про це йдеться у повідомленні СГЗ УМВС у Волинській області.

Аби якнайширше поінформувати громадськість про графіки роботи та місця прийому громадян дільничними інспекторами міліції, волинянам вручатимуть візитні картки. В них будуть зазначені години прийому, адреси приміщень дільничних пунктів міліції, а також номери телефонів. Ця ж інформація буде розміщена у громадських місцях.

Крім того, Громадською радою при УМВС України у Волинській області оголошено конкурс на кращий дільничний пункт міліції Луцька. Моніторинг стану справ щодо організації роботи дільничних пунктів міліції буде здійснюватися протягом лютого - березня. Підбиття підсумків моніторингу і визначення переможців відбудеться під час засідання громадської ради в квітні 2013 року.

Моніторинг здійснюватиметься шляхом опитування громадян, візуального спостереження за роботою дільничних інспекторів міліції, патрульних нарядів під час реагування на заяви і звернення громадян, припиненні правопорушень, забезпечені громадського порядку і здійснення прийому громадян у приміщеннях дільничних пунктів міліції.

Основні критерії оцінки: думка жителів мікрорайону про роботу дільничних інспекторів міліції; стан громадського порядку і безпеки громадян на адміністративній дільниці; обізнаність громадян про свого дільничного інспектора: його контактні дані, години прийому, розташування дільничного пункту міліції; облаштування приміщень дільничних пунктів міліції з метою створення належних умов для роботи дільничних інспекторів міліції, створення зручностей для громадян, наявність витягів із окремих законів, інформації про можливість оскаржити дії дільничного інспектора міліції, а також інформації про центри правової допомоги, в тому числі й первинної безоплатної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 28 Січня 2013 14:44
Вивчення думки людей про роботу міліції це цікаво.А якщо це будуть робити громадські активісти то вона буде навіть обєктивною. Дай боже щоб відбулася переорієнтація роботи міліції в інтересах людей.
Григорій Показати IP 29 Січня 2013 01:36
Як осла не рекламуй, всерівно конем не стане!
Вова Показати IP 29 Січня 2013 18:58
100 проц

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus