USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Різдвяні вогники добра запалюють у Луцьку

9 Січня 2014 16:52
Благодійна акція «Різдвяні вогники добра», організована Луцьким центром соціальних служб міста Луцька у партнерстві з благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» відбулася сьогодні, 9 січня, у Палаці учнівської молоді.

Дійство розпочалося забавами біля новорічної ялинки та викликало захоплення у наймолодших учасників.

«Спочатку ми зробили зарядку, потім прилетіла Баба Яга і вона зачарувала Сніговичка. Потім ми кликали Снігуроньку та Діда Мороза, вигукуючи «огого». Прилетіли Баба Яга, переодягнена в Снігуроньку та Кощій Безсмертний, який обманював нас та казав, що він Дід Мороз. Дід Мороз та Снігуронька прийшли після того, як ми їх покликали. Я дуже зрадів, коли їх побачив та чекаю на подарунок від Діда Мороза. Закінчилося усе тим, що ми затанцювали танок і засяяла ялинка», - переповів перебіг заходу один із маленьких лучан Максим.

«Під час свята мені сподобалися Дід Мороз та Снігуронька. У подарунок я хочу отримати багато цукерок», - розповіла учасниця вогника Діана.

Після казкового дійства на малечу чекала новорічно-різдвяна вистава «Ковалі щастя». Прикметно, що акторами вистави стали також діти – актори зразкового театрального колективу «Чудодії» Палацу учнівської молоді.

Зі святами дітей та батьків привітала заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич: «У ці дні в нас є нагода думати про щось добре, робити своїм близьким гарні справи, допомагати один одному, нести свою любов, милосердя, добро ближнім. Сьогодні ми з вами зібралися у Палаці учнівської молоді для того, щоб покружляти хороводами навколо ялинки, подивитися новорічну казку, побажати один одному тільки хорошого. Гарного вам свята. Я дякую організаторам – Палацу учнівської молоді, Ліні Вікторівні Галан та Луцькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за те, що вони вміють створити атмосферу радості та добра на своїх заходах».

Ірина Констанкевич розповіла, що така підтримка дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей з особливими потребами здійснюється системно у рамках реалізації програми благодійного фонду «З добром у серці». Цього року підтримано видання книг Людмили Вознюк для діток з особливими потребами – «Почуй мене сердечком» та альбому «Графо-моторні навички». На часі – ідея створення проекту реінтеграційного центру для дітей з особливими потребами. Такий соціальний центр має бути унікальним не лише для міста, а й для всієї України.

Усім діткам, присутнім у залі, після завершення свята вручили солодкі подарунки від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Сьогодні фонд приготував 400 солодких подарунків, всього ж до свят уже роздали таких сюрпризів близько 2000. За таку увагу подякували батьки діток з особливими потребами. Вони зауважили, що подібні заходи дозволяють не закриватися в собі та не обмежувати коло спілкування та відчути атмосферу свята.

Ліна Галан подякувала за системну допомогу, яку фонд надає уже не перший рік. Зокрема, минулого року у рамках акції «Різдвяні вогники добра» для 400 маленьких лучан із соціально вразливих категорій, дітей-інвалідів і діток з прийомних сімей також влаштовували свято за підтримки фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus