USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинську колонію на Різдво відвідав колишній засуджений, тепер громадянин США

10 Січня 2014 08:36
Серед віруючих людей побутує віра в «Різдвяне диво», котре передбачає доброзичливе ставлення усіх без винятку людей один до одного, доброти і миру як в сім’ях, так і суспільстві в цілому. Таким «Різдвяним дивом» стало відвідання Ковельської виховної колонії громадянином США Вадимом Іващенком засуджених виховної колонії. Про це повідомили у прес-службі управління ДПтС України у Волинській області.

Вадим Петрович відбував покарання 28 років тому в цій же виховній колонії і досі відчуває вдячність до вчителів, вихователів за добре ставлення, спрямування до особистого розвитку та любов до знань. Заступник начальника управління підполковник внутрішньої служби Юрій Безушкевич та начальник виховної колонії майор внутрішньої служби Іван Абрамчук продемонстрували об’єкти колонії. Як зазначив Вадим Іващенко, з тих пір виховна колонія зазнала значних змін: зроблено ремонти на об’єктах, помінялася більшість працівників.

Зустріч із засудженими проходила в невимушеній обстановці. Вадим Іващенко розповів, як віднайшов у своєму серці духовність та створив велику та міцну сім’ю. Засуджені задавали питання щодо того, як він відбував покарання 28 років тому, хто підтримував його, а також з якими труднощами він стикався після звільнення з установи.

Для засуджених, позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт Вадим Петрович роздав індивідуальні гігієнічні набори, а для всіх засуджених було організовано солодкий стіл. Вихованці подякували меценату за увагу та піклування.

До речі, у серпні минулого року Вадим Іващенко посприяв у заміні старих вікон у спальних приміщеннях відділень СПС на сучасні металопластикові склопакети: особисто відкрив замовлення та перерахував понад 10 тисяч гривень.

Можна з гордістю підсумувати наступне: працівники соціально-виховної та психологічної служби Ковельської виховної колонії, педагоги загальноосвітньої школи та профтехучилища є хорошими педагогами, адже вони виховують суспільно-свідомих, громадсько-активних законослухняних громадян. Візит Вадима Іващенка до виховної колонії другий рік поспіль є яскравим прикладом виховної роботи високого рівня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus