USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

РНБО дозволила іноземним військовим брати участь у навчаннях в Україні

19 Лютого 2015 09:04
Ради національної безпеки та оборони ухвалила рішення про проведення багатонаціональних військових навчань на території України

Про це секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив на брифінгу за підсумками засідання РНБО, - повідомляє УНІАН.

Він розповів про ухвалення рішення щодо плану проведення багатонаціональних навчань за участю підрозділів Збройних сил України на території нашої держави, а також участь української армії у навчаннях поза межами України у 2015 році. "І допуск підрозділів Збройних сил інших держав на територію України у 2015 році до участі у багатонаціональних навчаннях", - відзначив Турчинов.

У зв'язку з цим він роз'яснив, що до цього рішення додається план реалізації цих навчань. "Це багатонаціональні підрозділи, які будуть представляти різні країни, безумовно це в першу чергу країни, які входять до блоку НАТО. Це країни, наші стратегічні партнери і разом з їхніми Збройними силами, Збройними силами України, нашими військовими формуваннями - будуть відпрацьовані нові форми ведення сучасних бойових дій", - зазначив Турчинов.

Також, з його слів, мова йде про взаємодію при відбитті будь-якої агресії.

Нагадаємо, Рада національної безпеки вчора ухвалила рішення звернутися до ООН з проханням введення миротворчого контингенту в зону конфлікту на Донбасі.

Фото: Яворівський полігон
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Лютого 2015 09:59
Самой популярной фигурой в войсках в Артёмовске стал Семён Семенченко — поскольку он единственный «кто говорит правду». В целом в городе происходит разброд и шатание, командиров откровенно посылают, по городу ходит байка про то, что вчера дезертиры на дороге в Краматорск растреляли СБУ-шников. Возможно, подобные умонастроения станут началом конца ВСУ как организованной военной силы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus