USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Родина» волинських «Лісовичків» поповнилась

15 Вересня 2013 11:47
Мережа магазинів «Лісовичок» працює на території Волині та й усієї України. «Родину» волинських «Лісовичків» поповнив і новостворений магазин-павільйон у Маневицькому лісництві державного підприємства «Маневицьке лісове господарство». Про це повідомили у прес-службі лісівників області.

Магазин-павільйон відкрили напередодні Дня працівника лісу, який відзначається щорічно у третю неділю вересня.

На полицях «Лісовичка» можна знайти широкий асортимент протертих із цукром: журавлина, чорниця, ожина, брусниця і горобина; консервовані опеньки, маслюки, моховики, огірки та томати; сік яблучний натуральний, варення чорниці, натуральний мед; ціла серія березових соків: із цукром, із лимоном, чорничний, «Бадьорість», «Поділля». Усе це без будь-яких синтетичних ароматизаторів, підсолоджувачів, стабілізаторів, консервантів та інших добавок. Також до уваги покупців декоративний посадковий матеріал та дрова колоті.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ З’ЯВИТЬСЯ БІЛЬШЕ ЛІСІВ

Окрім новоствореного, на Волині діють магазини «Лісовичок», розташовані у рекреаційних пунктах поблизу села Гаразджа (траса Луцьк-Рівне), міста Любомль (траса Київ-Варшава), села Копачівка (траса Луцьк-Брест).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus