USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рок та допомога бійцям: «O.Torvald» на сцені «Бандерштату»

2 Серпня 2015 22:52
Рок-гурт, який активно гастролює в Україні та за кордоном, виступив на великій сцені «Бандерштату».

Під час виступу влаштували благодійний аукціон – продавали футболку з символікою гурту «O.Torvald» ручної роботи. Гість фестивалю Сергій придбав її за 500 гривень (ціна лоту була 470). Побачивши, що у ведучих немає решти із купюри номіналом 500 гривень, чоловік запевнив, що головне, аби кошти справді надійшли на потреби військових.



Ведуча фестивалю Вікторія Жуковська зауважила, що сьогодні вже говорили про те, чи варто організовувати фестивалі під час війни. З її слів, завдяки минулорічному фестивалю вдалося зібрати 70 тисяч гривень на потреби бійців, тож завдяки «Бандерштату» можна допомогти тим, хто воює. Тих, хто в інтернеті вперто обливає брудом фестиваль, вона закликала прийти та долучитися до допомоги бійцям, як це роблять усі бандерштатівці.

Щодо гурту «O.Torvald», ведучий фестивалю М’яч Дредбол зазначив, що ще 3-4 роки тому його слухали переважно дівчата, а зараз він сам називає себе фанатом їхньої музики. З його слів, музиканти, які активно беруть участь у фестивалях за кордоном, власними силами прогризали собі шлях до музичного Олімпу. Якщо раніше вони виступали на розігріві відомих рок-гуртів, то тепер чимало гуртів хочуть бути на розігріві у них. Оскільки гурт постійно перебуває у концертних турах, для того, щоб потрапити на «Бандерштат», музикантам довелося протягом шести годин очікувати на митниці.

Бандерштатівська публіка була справді достатньо «розігрітою», щоб відриватися під пісні гурту. Лідер гурту Женя Галич одразу закликав бандерштатівців пострибати усім фестивалем та довести, що глядачів сьогодні не менше, ніж було під час вчорашнього виступу «Тартака».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
рок? Показати IP 3 Серпня 2015 02:15
Не рок, а суцільна попса з текстами для 15 річних дівчаток

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus