USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Росія завдала авіаудару по Сніжному: є загиблі

15 Липня 2014 11:46
Авіаудар по місту Сніжне Донецької області завдала Росія сьогодні, 15 липня вранці. Є жертви серед мирного населення, - інформують Факти.

"Вранці по населеному пункту Сніжне завдали авіаудару. Зруйновані цивільні об'єкти. Є жертви серед мирного населення", - йдеться в повідомленні прес-служби групи "Інформаційний опір".

Згідно з інформацією, з учорашнього дня авіація українських силовиків вильотів не здійснювала, "відповідно, цей авіаудар не могла завдати авіація українських збройних формувань".

"Також, як нам відомо, терористи не мають у своєму розпорядженні авіатехніки, здатної виконувати бойові завдання. Хоча раніше лідери бойовиків і російські ЗМІ стверджували, що у терористичній організації "ДНР" нібито є бойові літаки. Таким чином, авіаудар по Сніжному могла завдати тільки російська авіація", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, як повідомляє Espreso.tv, в наслідок обстрілу обвалився житловий будинок.

"Сьогодні, о 6:35 до рятувальної служби регіону надійшла інформація про обвалення житлового будинку в місті Сніжне по вулиці Леніна, 14. По прибуттю на місце події спеціалісти встановили, що зруйновано 12 квартир", - поінформували в ОДА.

Зараз рятувальники розбирають обвалені конструкції житлового будинку. Для робіт залучено три одиниці техніки, 14 чоловік особового складу. На підмогу викликали ще дві одиниці техніки та 16 чоловік особового складу.

Разом з тим, видання Informator повідомляє, що у будинку обвалився 1-й під'їзд, в інших під'їздах вибиті вікна. Також повністю зруйнована будівля податкової. Як зазначається, зруйновані будівлі розташовані між двома базами терористів.

При цьому серед місцевих жителів поширюється інформація, що будівлі зруйновані в наслідок атаки Національної гвардії України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Усе Показати IP 15 Липня 2014 11:51
нормально. Яка російська пропаганда така і наша контрпропаганда. правда потужностей у нас обмаль, особливо за межами країна. Ну та нічого. Головне напрямок вірний.
Боголюбы до Усе Показати IP 15 Липня 2014 13:50
Сейчас все посмотрят повтор со спутников и будет ясно откуда прилетел, куда полетел. Торчала ли из кармана пилота визитка Яроша или Путина.
Юрко Залупельний Показати IP 15 Липня 2014 11:54
коментар було видалено
Сашок до Юрко Залупельний Показати IP 15 Липня 2014 11:59
Не залупайся Залуплений!Сєпаратіст подпольний.
костя Показати IP 15 Липня 2014 11:57
всіх росіян потрібно стерелізувати щоб не розмножувались, тоді у світі не буде зла
Думка Показати IP 15 Липня 2014 12:03
коментар було видалено
Лучанин до думка до Думка Показати IP 15 Липня 2014 12:08
Скільки тролів московських строчать по клавіатурі!
Віра Показати IP 15 Липня 2014 12:15
О ситуации в Луганской области рассказал гражданский активист Дмитрий Снегирев в эфире информационного шоу с Кристиной Сувориной и Олегом Билецким. По словам Снегирева, ночью через Суходольск снова шла колонна военной техники беспрерывно с 22.30 до 4 утра. Часть пошла через Алчевск и Донецк, а часть осталась в Краснодоне и Луганске. Есть информация, что несмотря на заявления Гелетея что поселок Роскошное и Александровск взяты под контроль не соответствуют действительности, также сообщил активист. Сегодня восстановлена мобильная связь в Краснодонском и в Станично-Луганском районах, мост в Стародольском районе. Вследствие артобстрелов есть проблемы с электричеством, водоснабжением, телефонной связью. Снегирев заявил, что трупы боевиков хоронят «как собак в братских могилах», а на телах погибших украинских военных прячут взрывчатку.
Петро Показати IP 15 Липня 2014 13:14
То що,пані Шмеркєль,глибоке занепокоєння і переговори з терористами?...
см до Петро Показати IP 15 Липня 2014 14:39
Хто не пригне,той "Петро"! Смокчи сало.
Анонім Показати IP 15 Липня 2014 15:24
Читайте що пише сама українська правда і припиніть поширювати брехню http://www.pravda.com.ua/news/2014/07/15/7031955/ В РНБО заявляють, що по Сніжному дійсно було нанесено авіаудар невідомими силами, спеціальна слідча комісія наразі займається розслідуванням скоєної провокації. Про це на брифінгу повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.
авас Показати IP 15 Липня 2014 15:45
коментар було видалено
авас Показати IP 15 Липня 2014 15:52
коментар було видалено
Суровый челябинский до авас Показати IP 15 Липня 2014 16:13
Да что вы пристали к той эвропе с теми геями? Я вот из европейских знаю только про одну несчасту бородату Кончиту, а вот в раше подобных всенародных популярных богатых и известных любимцев намного больше, навскидку - Моисеев, Пенкин, Зверев, Зайцев, Юдашкин и т. д. и т.п., чо ж вы их с праведным негодованием камнями не забрасываете, а напротив деньгой и почестями? Или в чужом глазу, то бишь ..опе соринку видите, а в своей бревнища не замечаете?
яя до Суровый челябинский Показати IP 15 Липня 2014 16:16
вот всё правильно написано, верно и красиво. где подстава от москальского троля понять не могу. наверное подстава в том, что тут нет подставы!!
ЯЯ Показати IP 15 Липня 2014 16:01
Сначала было "спасибо жителям донбаса за президента пи..раса", а теперь за то, что творится весь этот ужас. Изойдите все желчю,соплями и слюнями, разбираясь кто , где, чего бомбит, но если бы не ваше дурноголовое стадо, часть которого бегала с русскими флагами, другая часть блокировала украинских военных в самом начале всего этого, третья (повышеной дебильности) не пересказывала дурные сказки о фашистах, правом секторе, хунте и бандерах, с попугайским упрямством, а четвертая пассивно не молчала, то не было бы сейчас всей этой фигни. Не ищите виноватых, потому что виноваты сами, Встречали радостно цветами и салютами весь поганый сброд и ченов черножопых и парашистов и хрен знает кого, мозги отключив, руководстуясь только эйфорией, а надо было думать.
До ЯЯ до ЯЯ Показати IP 15 Липня 2014 16:13
приємно бачити, що ще є живi люди, а не зомбаки пiд будь-яким прапором! респект!!
Андрій76 до ЯЯ Показати IP 15 Липня 2014 19:35
Лучше и не скажешь...
Єдина Україна???? до ЯЯ Показати IP 16 Липня 2014 10:32
Та якби усі ті скачущі, Євроінтегровані, правосеки, уна-унсовці, свободівці, національні асамблеї, або просто нацисти, які крім себе нікого і не сприймають, не взяли в руки зброю, за вказівками Пашинського, Парубія, Яценюка (пулю в лоб), Тягнибока, і т.д., не повикрадали арсенали у Львівському військоматі, Волинському та ін. то не було б стількох жертв. Де зараз ваша Європа, де зараз ваша люстрація , де соціальна рівність? Долар виріс, ціни теж, братовбивча війна. Не буде вам прощення ! А Схід ніколи не сприйматиме цю владу, невже ви не розумієте???????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus