USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Російські БТРи рухаються у напрямку Херсонщини

29 Жовтня 2014 10:00
Колона російських БТРів вирушила з Криму у напрямку Херсонщини. Про це Еспресо.TV з посиланням на "Крим.Реаліі".

У Криму зафіксували колону російської військової техніки, що рухається на північ півострова, в напрямку Херсонської області . На відео, яке зняли очевидці, добре видно, як два десятки БТРів під андріївськими прапорами їдуть в одному потоці зі звичайними машинами.

Нагадаємо, раніше в РНБО повідомляли, що Росія продовжує вести повітряну розвідку вздовж адміністративного кордону з тимчасово окупованою територією Криму. Окрім того, стало відомо, що РФ відправила уже четвертий гуманітарний конвой.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Sieger Показати IP 29 Жовтня 2014 10:32
Ну і що, що вони їдуть? Вони їдуть територією Криму на північ півострова. Навіщо істерити, що вони на Херсонщину їдуть? Вони їдуть собі територією півострова, звичайна передислокація. Чи ви думаєте, що Херсонщину хочуть загарбати силами двох десятків БТРів? Не смішіть людей. Майте совість і розум, панове журналісти! Не уподоблюйтеся до "ВолиньPost", які пишуть що-небудь, не перевіряючи інформацію.
Дончанин до Sieger Показати IP 29 Жовтня 2014 11:16
Извини дружище, но авторы статьи безбожно врут. Ведь они пишут "Колона російських БТРів вирушила з Криму у напрямку Херсонщини" - Иными словами, эта колонна ВЫЕХАЛА из Крыма и ПРИБЛИЖАЕТСЯ к Херсонщине. Так по какой именно территории эта колонна движется? А с четом того, что ты написал, получается, что одна часть этой статьи опровергает иную ее же часть.
славко Показати IP 29 Жовтня 2014 10:39
от нелюд
ю Показати IP 29 Жовтня 2014 10:46
Рано чи пізно путлер буде прорубувати вікно на кримнаш.Ми повинні бути готові.
Дончанин до ю Показати IP 29 Жовтня 2014 11:18
Киев без объяснения причин отозвал подпись своего представителя под документом о линии разделения ополчения и украинских силовиков и снял с себя таким образом все обязательства. Ранее была согласована линия разделения противостоящих сил. Но Киев без объяснения причин отозвал подпись своего представителя генерала Думанского под соответствующим документом. Иными словами, именно Киев желает нарушить соглашение о прекращении огня. Ибо надеется при этом победить.
Лучанин до Дончанин Показати IP 29 Жовтня 2014 11:47
А, можливо, є якісь домовленості стосовно території на найвищих рівнях і нам, простим смертним про це невідомо. Територія вже давно поділена, все договорено. Бізнеси деяких українських посадовців як були в Росії, так і залишились. А де гроші - там і серце політика.
Дончанин до Лучанин Показати IP 29 Жовтня 2014 13:28
По непроверенной (так как не напрямую полученной) информации из украинского ВР, ты абсолютно прав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus