USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Російський суд відмовив в арешті турбін Siemens

20 Серпня 2017 19:29
Розгляд заяви Siemens проти структур "Ростех" арбітражний суд Москви призначив на 18 вересня, відмовивши німецькій компанії у вживанні забезпечувальних заходів.

Про це йдеться в електронній базі судових рішень, повідомляє "Європейська правда".

У Siemens просили російський суд визнати недійсною угоду з продажу турбін, спочатку призначених для ТЕС в Тамані. Позов було подано 11 липня 2017 року.

Нагадаємо, до прийняття рішення з цього питання німецька компанія просила накласти арешт на чотири турбіни, переміщені в анексований Крим, і встановити заборону на монтаж газотурбінних установок. У цьому Siemens також було відмовлено.

На початку липня з'явилась інформація, що на станціях в окупованому Криму планують встановити турбіни німецького концерну Siemens. Історія одразу ж викликала чималий резонанс.

Німецький концерн Siemens визнав, що його продукція (газові турбіни) потрапили до окупованого Криму в обхід санкцій. Згодом Siemens подав позов до Арбітражного суду Москви щодо цих поставок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus