USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розклад додаткових «новорічних» потягів обіцяють оголосити сьогодні

18 Листопада 2013 11:42
Українці уже розібрали «новорічні» квитки, але Укрзалізниця обіцяє 20 додаткових потягів, а їх розклад оголосять уже сьогодні, - пишуть «Вести».

Не встиг розпочатися продаж квитків на 30 грудня, а виїхати на Новий рік у Карпати вже буде проблематично. Так, учора ввечері з Києва до Львова можна було купити квитки лише на три поїзди (з 11-ти), і то декілька десятків купейних місць залишилися лише на один денний потяг. В Одесу теж можна виїхати на трьох потягах: поки на два денні проїзні є, а от на вечірній їх залишилося менше 50. У Сімферополь квитків вдосталь, правда, на 30 грудня весь плацкарт розкуплений. А от квитки до Москви, у Львів і на Південь розмітають, як гарячі пиріжки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus