USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Розпочався вступ до Волинської духовної семінарії

8 Серпня 2011 11:39
у Волинській духовній семінарії у суботу, 6 серпня розпочалися вступні іспити на 2011/2012 навчальний рік.

Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ МП.

Проходять вступні іспити у три етапи. Спочатку абітурієнти пишуть письмові роботи, потім покажуть вступній комісії свої знання молитов, біблійної історії, вміння читати церковно-слов’янською мовою. І на останок викладачі семінарії перевірять вокальні дані вступників.

Під час іспитів кожен абітурієнт матиме зустріч з керуючим Волинською єпархією митрополитом Луцьким і Волинським Ніфонтом.

Також вступники зустрічаються з ректором ВДС протоієреєм Сергієм Ющиком та інспектором навчального закладу протоієреєм Георгієм Шевчуком.

Під час вступних іспитів абітурієнти, мешкаючи у Волинській духовній семінарії, вже мали змогу ознайомитися з семінарським життям.

Протягом усієї вступної сесії юнаки та дівчата мали змогу поспілкуватися із викладачами семінарії.

Окрім того, юнаки відвідали музей Волинської ікони та звершили екскурсію по місту Луцьку.

Серед цьогорічних юнаків, які подали документи для вступу у Волинську духовну семінарію, є такі, які свого часу брали участь у дитячих таборах, що проводилися вихованцями семінарії для недільних шкіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus