USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Розпускати ДАІ в Україні не можна в жодному разі, - Азаров

1 Вересня 2013 07:00
Висока аварійність на дорогах не дозволить обійтися без ДАІ. Про це сказав прем'єр-міністр Микола Азаров під час спілкування з користувачами Facebook, коментуючи зауваження щодо відсутності в багатьох країнах такої служби. Про це повідомляє УНІАН.

«При такому рівні аварійності, який існує на наших дорогах, на превеликий жаль, відмовитися від роботи цієї спеціалізованої служби, на мій погляд, не можна в жодному разі», - наголосив Азаров.

Зі слів прем'єр-міністра, причинами аварій і загибелі людей є: недисциплінованість водіїв, перевищення швидкості, вживання алкоголю за кермом, втома, перевищення можливих термінів водіння машини, технічна несправність автомобіля, стан дороги. «Тобто, ті ділянки, де категорично заборонено перевищення швидкості. Можна було б перерахувати і низку інших причин, але контроль за цим мають здійснювати працівники ДАІ. Зрозуміло, що до їхньої роботи багато претензій. Але це зовсім не означає, що їхня робота не потрібна для суспільства», - відзначив Азаров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 1 Вересня 2013 10:56
Даї розганяти не можна,бо куда потіти армію лінивих дармоїдів,які працювати не хочуть. Функцію Соцзабеза беруть водії на себе.
Лучанин Показати IP 1 Вересня 2013 11:52
Розганяти? Це як? Зовсім відмовитися від ДАІ? Звичайно НІ! Але, як в Грузії, звільнити всіх одним днем та набрати інших з новими іншими обов'язками - ОБОВ'ЯЗКОВО! Це не значить що не брати на роботу тих хто там вже працював. Серед них є і дуже багато як і гарних спеціалістів, так і гарних людей, які завжди прийдуть на допомогу. Але це "багато" серед всієї толпи даїшників виглядає як 0. Вони є в нас і в міській ДАІ, і в обласній. Можливо, просто вам не довелося з ними зустрітись, можливо ви перші себе не вірно повели, за чим послідувала відповідна реакція. Треба міняти обов'язки. Інспектор повинен бути лікарем і міліціонером в одній особі, а не прокурором. Не карати, а допомагати. Якщо людина їде "під знак", то, можливо, вона не знає іншої дороги, можливо існують інші випадки, коли немає іншого виходу - треба ввійти в положення людини і роз'яснити як зробити так щоб не заважати іншим учасникам дорожнього руху, або попередити небезпеку, адже знаки саме для цього і ставлять. Якщо ж виявили неадекватну людину за кермом, то зробити все можливе аби він за нього не сів і не заважав іншим громадянам. Так, це казка, але дуже хочеться щоб вона збулася.
...чех... Показати IP 1 Вересня 2013 22:49
..."Лучанин", ти флєгмат якийсь....вродь, і розписав непогано...туфти забагато....дорогі і зарплати зробіть такі, як в Європі, тоді вимагайте від водія та від ДАІ відповідного обов"язку....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus