USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розшукують волинянина, який зник безвісти

4 Вересня 2014 11:32
Безвісти зник волинянин. Востаннє його бачили на Рівненщині. Рідні просять допомогти розшукати чоловіка. Про це інформує Рівне Вечірнє.

Назарчуку Юрію Петровичу — 33 роки. Його зріст — 180 сантиметрів, має коротку стрижку та темно-русяве волосся. Проживає в селищі Цумань Волинської області. Свого прізвища не називає, каже, що сирота. Може говорити, що родом із Полтави, або з іншого міста. Був одягнений у коричневий светер та сірі спортивні штани. На собі мав ланцюжок із кулоном Божої Матері, церковний браслет та колечко з надписом «Спаси і сохрани». Останні раз бачили його у селі Жобрин Рівненського району. Усіх, хто має будь-яку інформацію про зниклого, просять повідомити про це мамі Юрія за телефоном: (097) 238-23-91 або 102.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus