USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ринки Луцька перетворять у торгові центри?

9 Червня 2011 13:37
Волинські ринки потребують негайної реорганізації – як варіант обласна влада пропонує на територіях ринків зводити кількаповерхові торгові центри.

Таку пропозицію під час наради з питань паспортизації ринків у четвер, 9 червня, висловив заступник голови Волинської облдержадміністрації Едуард Стоєв.

Посадовець стверджує: оскільки керівники більшості волинських ринків та контролюючі органи все ніяк не можуть усунути цілу низку неприйнятних порушень, які є на ринках, то варто міркувати про реорганізацію торговищ шляхом зведення на їхніх територіях торгових центрів.

Претензії, озвучені на нараді, стосуватись здебільшого хаотичного розміщення торгових точок, відсутності паркувальних місць, доступу до джерел водопостачання та недотримання цілого ряду протипожежних норм.

Стоєв каже: не можна нехтувати протипожежними правилами, тому ринки треба розширювати, аби і пожежна техніка у разі потреби змогла дістатись до будь-якої точки ринку, і людей евакуювати можна було у нормальних умовах.

Заступник голови ОДА, зокрема, зазначив, що треба реорганізувати ринки Луцька. До цього процесу, каже він, треба залучати інвесторів.

«Реконструкцію та реорганізацію ринків треба проводити обов’язково. І поки вона буде тривати, треба використати вільні торгові площі. А їх в торгових центрах Луцька є близько п’яти тисяч. Це «Глобус», «Імідж», «Варшавський», «Караван», «ГрандВолинь», – сказав він.

Стоєв каже, що підприємців переселяти у ці торгові центри варто, аби розвиток малого та середнього бізнесу не зупинявся.

«Якщо ми не можемо розширитись по площі, то и принаймні можемо розширитись по висоті… В тому стані, у якому зараз є ринки, це просто катастрофа», – висловився Стоєв.

Крім цього, проблему ринків можна вирішити і шляхом виділення нових територій під торговища, додав посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Саша К. Показати IP 9 Червня 2011 13:49
А пана Стоєва не цікавить скільки коштує метер квадратний оренди в прорекламованих торгових центрах...? У нас і так ціни виші навіть столичних а тут ше пересили дрібних підприємців... то наш народ (а не Ваш пане Стоєв) не зможе і носків собі купити....
Українець Показати IP 9 Червня 2011 13:51
Фото до статті не доречне.Асоціація з всесвітнього торгового центру (колишнього) інаших базарів,це просто смішно.
вова к Показати IP 9 Червня 2011 13:59
давно пора
Zheniok до вова к Показати IP 10 Червня 2011 00:35
+1
lektoriy Показати IP 9 Червня 2011 18:39
Асоціація з всесвітнім торговим центром така, що скоро з базарами буде так, як з тими сумнозвісними вежами-близнюками.. Знесуть та й все..
Полководец Суворов и Адмирал Ушаков Показати IP 9 Червня 2011 18:56
В школе с детства нас учили,- Нет страны чудесней Чили. Как сказал поэт, как сказал поэт... Газы бьют из всех отверстий, Жопы есть из чистой шерсти. Только жизни нет, только жизни нет...
мік Показати IP 9 Червня 2011 20:14
ЕДІК так тримай .бачу ті и розуму набрався
НАФІГА ТАКІ РЕФОРМИ? Показати IP 9 Червня 2011 21:03
Якби то по-людськи, то банки надали-б довгостроковий кредит під невеликий відсоток для СПД і тоді - можна розвиватися, а так - задушать тих, хто на ноги не зіп`явся і позбавлять права на контейнер, що ледве викупили за тисяч 12-15 долярів. Западло у тому, що збирали гроші років 3-4 на контейнер - а влада - одним розчерком пера ці гроші хоче пустити по вітру. Чого сварилися з Токарським? Бо гроші вклали а тепер - кажуть - допобачення. Це підтримка малого бізнесу?! А скажу вам більше - будемо ми в ср.ці через такі реформи, бо вони - ідіотичні. Стабільності в країні ніякої: захищеності - 0%, безробіття, кримінал зростає, снід і оцей букет доповнить псевдореформування підприємництва. Запитайте у молоді - чого вона хоче? Ви вжахнетеся. Бандити в краватках при владі і їм на людей плювати. Вони сильно ризикують, бо вертатимуться якось додому і якийсь спитий молодик, у якого (як виявиться згодом, свого часу відібрали черепаху на варшавці) огріє арматуриною вилизаного владця по голові і оце буде розплата за реформи... Дурнота усе, і безперспективність повна у рідному домі.
DIK Показати IP 9 Червня 2011 21:54
Є вже ТЦ Варшавський, Караван, Ювант...хто там купує? коли аналогічний товар на ринку на 100-200 грн дешевший...
1 Показати IP 9 Червня 2011 22:47
Ага, як би владу не знесли , аж до Києва.Не на тих напали. Хоча в цілому думка правильна.
Ми вас продали, зараз - купимо, а потім знову продамо, але вже дорожче... Показати IP 9 Червня 2011 23:47
Варшавка і Старий ринок - конкуренти власникам великих торгових центрів. Розігнавши ці базари, товстосуми руками Стоєва, Романюка своїх конкурентів усунуть. Усе просто. Лишилося оприлюднити імена героїв - читай власників Каравану, Глобусу,«Іміджу», «Варшавського», «ГрандВолині», які лобіюють та стимулюють процес. А потому подивимося, на яких авто названі лобісти у владі кататимуться, коли базари порозганяють.
qwerty до Ми вас продали, зараз - купимо, а потім знову продамо, але вже дорожче... Показати IP 11 Червня 2011 09:24
мабуть на таких же, як їздить власник Гранд Волині
lektoriy Показати IP 13 Червня 2011 12:37
Людей шкода.. Продавців, підприємців.. Це ж була надія, народжена власністю.. І куди їм тепер.. га?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus