USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Садибу Липинського відремонтують до Дня Незалежності?

9 Червня 2011 09:27
На найближчій сесії Волиньради порушуватиметься питання про виділення 400 тисяч гривень для облаштування музейної експозиції у садибі В’ячеслава Липинського у селі Затурці Локачинського району.
Про це розповів заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк під час робочої поїздки у це село, – повідомили у прес-службі ОДА.
Він сказав, що є ідея історичну пам’ятку зробити культурним центром села.
Для відновлення історичної пам’ятки уже освоєно майже 1 мільйон 300 тисяч гривень, з яких 690 тисяч гривень – кошти обласного бюджету.
На завершення робіт цього року із Державного бюджету виділено 2 мільйони 400 тисяч гривень. Ці кошти будуть спрямовані на внутрішні і зовнішні оздоблювальні роботи, електрифікацію садиби та встановлення котлів опалення.
Генпідрядники запевняють, що встигнуть завершити об’єкт до 24 серпня.
Курилюк повідомив, що нині вивчається можливість використати частину приміщень садиби під бібліотеку та дитячу музичну школу. Парк, який оточує садибу, каже чиновник, слід зробити взірцем паркового ландшафтного дизайну.
Необхідні для благоустрою зеленої зони кошти облдержадміністрація планує отримати через посередництво грандів Європейського Союзу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пупо Показати IP 9 Червня 2011 09:37
Эту галиматью мы слышали уже больше пятнадцати лет от разных представителей власти за это время. Но воз и поныне там. Но если сделаете - Украина вас не забудет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus