USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ склали 47 протоколів на волинських корупціонерів

24 Березня 2011 13:58
Працівники управління СБУ у Волинській області 2010 року склали 47 протоколів про корупційні діяння.
Про це повідомив начальник УСБУ в області генерал-майор Володимир Мельникович газеті Волинь-нова.
«Повинен зазначити, що значна частина їх стосується сфери земельних відносин, - зазначив він. - До таких ганебних порушень були причетні колишній заступник луцького міського голови, державні службовці 4-5 категорій».
Серед них, каже Мельникович, – працівники місцевих органів виконавчої влади, голови сільських та селищних рад, землевпорядники, а також особи, уповноважені на виконання функцій держави-митники, працівники ДАІ, прикордонники, співробітники Департаменту виконання покарань, працівники лісомисливського господарства та інші.
«Крім того, у сфері протидії кримінально-караній корупції органами прокуратури за нашими матеріалами порушено вісім кримінальних справ за ст. 368 Кримінального кодексу України («одержання хабара») та понад два десятки справ у сфері службової діяльності», - повідомив начальник СБУ Волині.
Мельникович додав, що і в самій службі СБУ були поодинокі факти, коли «офіцерів звільняли за грубі порушення військово-службової дисципліни, нехтування обов'язком повного і безумовного дотримання чинного законодавства».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
питання Показати IP 24 Березня 2011 14:42
До таких ганебних порушень були причетні колишній заступник луцького міського голови - це часом не Святослав Олексійович?
щирий Показати IP 24 Березня 2011 23:19
А працівників СБУ до кримінальної відповідальності не притягують! Їх просто звільняють. І то, тільки в тому випадку, якщо це стало відомо громадськості.
zelenuj Показати IP 24 Березня 2011 23:32
А самих працівників СБУ не притягають до кримінально. відповідальності. Вони ж святі. Їх, максимум- можуть звільнити, або перевести в інший регіон, якщо надто вже зажруться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus