USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Села поблизу Луцька можуть відключити від газу

4 Серпня 2016 14:38
.

Про це стало відомо 4 серпня під час засідання обласного антикризового енергетичного штабу, – повідомляє Волинський інформаційний портал.

Заступник голови правління ПАТ «Волиньгаз» Андрій Карпомиз розповів, що серед найбільших боржників за газ – мешканці сіл Луцького району: Липини, Зміїнця, Тарасового, Гаразджі та інших.

До них застосовуватимуть радикальні заходи – відключатимуть від газопостачання вулиці, а часом – і цілі села. Включатимуть газ тільки після повного погашення заборгованості.

«Буде великий скандал у Луцькому районі. У цих селах живуть серйозні прізвища, серйозні люди, які будуть скаржитися», – переконаний Карпомиз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
село Показати IP 4 Серпня 2016 14:44
він безграмотний!!!!!!!! - відключити мають право неплатника-споживача а не цілі села,бо ті ,що платять можуть і до суду піти і шкоду відсудити. Не страхайте людей-скоро ваш вонючий газ будете їсти ложкою самі , Плиту можна електричну поставити і котел твердопаливний уже у людей через хату є.ми готові до всякого свинства з вашої сторони,
Жук Показати IP 4 Серпня 2016 14:47
І правильно, нехай дровима палять!
Карина Показати IP 4 Серпня 2016 14:51
Романюку миколі відключить. А то людям за несплату воду відключили і теж страждають ті хто платить навіть іноді з останніх копійок!
Лучанин Показати IP 4 Серпня 2016 15:05
Дибилізм! Що ж тоді робити "несерйозним" або простим людям, які справно платять по дибільним розцінкам??? Відключити споживача від газу простіше простого, то відключайте боржників. "Волиньгаз" боїться своїх боржників і хоче громадою з ними боротися.
лучанка Показати IP 4 Серпня 2016 15:31
А,що вони можуть не платити за газ всі пани і оілгархи.Тільки ми голі та босі платимо останнє.
Укроп Показати IP 4 Серпня 2016 15:53
Нам вже злякатися тих прізвищ страшних??? Башкаленко,романюк, нікитюк, сидор, гунчик огого еліта !!!
123 Показати IP 4 Серпня 2016 17:06
Всем отключить.все запретить. С чего хлебушек будешь кушать. выключатель,
Штепсель до 123 Показати IP 4 Серпня 2016 18:51
А ти в царських селах з "серйозними прiзвищами" десь бачила хлiборобiв, розетка.
Корінний лучанин Показати IP 4 Серпня 2016 17:21
". У цих селах живуть серйозні прізвища, серйозні люди, які будуть скаржитися», – переконаний Карпомиз." - А ЩО ЦІ ЛЮДИ ТАКІ ЗУБОЖІЛІ, пане КАРПОМИЗ? Вони повинні бути по своїм "навареним" статкам зовсім незалежні по енергоресурсам(газ, електрика), тобто мати свої установки: котли твердопливні за які ця чиновницька братія агітує, сонячні батареї, які теж пропагують, Вода із артколодязів ( впевнений я них вже установлені свердловини). Вони живуть в іншому вимірі , в іншому світі за рахунок ОБКРАДЕНИХ своїх співвітчизників, любих українців!!!
земляк до Корінний лучанин Показати IP 5 Серпня 2016 21:53
Багато хто, думаючи, що вони зможуть усе купити за свої багатства, самі насамперед продали себе.
сусід Показати IP 4 Серпня 2016 21:36
А як же пан Карпомиз, колишній депутат сільської ради відключить своє село,і свого батька , себе ,свого головного інженера Голянта і кумів ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus