USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Серед смертників на Шрі-Ланці були брати із найбагатшої сім'ї Коломбо, – ЗМІ

25 Квітня 2019 08:15
Серед терористів-смертників, які влаштували серію вибухів на Шрі-Ланці, були брати з найбагатшої мусульманської родини Коломбо.

Про це повідомив телеканал CNN з посиланням на джерела, передає Кореспондент.

Зазначається, що Імсат Ахмед Ібрагім і Ільхам Ахмед Ібрагім – сини засновника компанії Ishana Exports, яка називає себе «найбільшим експортером спецій зі Шрі-Ланки з 2006 року».

За інформацією співрозмовників телеканалу, батько терористів Мохамед Ібрагім був серед десятків людей, яких затримали після атак. Будь-яких звинувачень проти нього не висунули.

За даними CNN, братам близько 30 років. Їхні особи вперше були розкриті індійським новинним виданням Firstpost. За словами сусідів і членів мусульманської громади Коломбо, Ібрагіми є однією з найбагатших мусульманських сімей в столиці, які мають зв’язки з діловою і політичною елітою країни.

Як заявив міністр оборони Шрі-Ланки Рува Війєвардене, причетні до вибухів були добре освіченими, із заможних сімей і фінансово незалежними. Він наголосив, що це «тривожний фактор».

Раніше повідомлялося, що вибухи в готелях Shangri-La і Cinnamon Grand в столиці Шрі-Ланки Коломбо були здійснені двома братами.

Як повідомлялося, всього на Шрі-Ланки сталося дев'ять вибухів. Загинули щонайменше 359 осіб, серед них 45 дітей. Влада Шрі-Ланки назвала теракти помстою за стрілянину в мечетях Нової Зеландії, де загинули 50 людей.

Спецслужби Індії і США кілька разів попереджали владу Шрі-Ланки про можливі теракти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus