USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Теракти на Шрі-Ланці: затримали або ліквідували всіх винуватців трагедії

7 Травня 2019 09:58
На Шрі-Ланці влада затримала або ж ліквідувала всіх терористів, які були причетні до низки вибухів у католицьких храмах та готелях країни 21 квітня.

Про це інформує 24 канал.

Так, правоохоронні органи Шрі-Ланки конфіскували також усі комплектуючі для виготовлення бомб, які терористи планували використовувати для подальших нападів.

«Всі ті, хто організовував чи здійснював теракти, ліквідовані або перебувають під нашою опікою. Двоє підривачів, які готували нову вибухівку для подальших атак, були вбиті. Ми вилучили вибухівку», – повідомив виконувач обов'язків начальника поліції країни Чандан Вікрамаратну.

Зазначимо, що вже у понеділок влада Шрі-Ланки відкрила державні школи для відвідин. Попри це явка учнів там досить низька. Батьки досі бояться ймовірних атак терористів, хоч навчальні заклади країни перебувають під посиленою охороною.

Як повідомлялося, всього на Шрі-Ланки сталося дев'ять вибухів. Загинули щонайменше 359 осіб, серед них 45 дітей. Влада Шрі-Ланки назвала теракти помстою за стрілянину в мечетях Нової Зеландії, де загинули 50 людей.

ІД взяла на себе відповідальність за теракти в Шрі-Ланці. Агентство Amaq від імені організації заявило, що метою атак були християни і громадяни країн, які брали участь в бойових діях проти "Ісламської держави". Зауважимо, раніше спецслужби Індії і США кілька разів попереджали владу Шрі-Ланки про можливі теракти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus