USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Волинянка спростувала інформацію про ДТП, в якій нібито збили школяра

19 Вересня 2015 22:56
Сестра спростовує інформацію про те, що її брата збили на пішохідному переході у Нововолинську. Про це пише Нововолинський інформаційний портал.

Нагадаємо, раніше на одному з нововолинських сайтів повідомили, що "в районі третьої школи (або на повороті третьої шахти)" водій джипа збив хлопчика на пішохідному переході й завіз до лікарні. Сестра школяра, Тетяна Кіндій, спростовує цю інформацію:

"Я сестра хлопчика, якого нібито збив джип на пішохідному переході 15 вересня хочу розповісти, як усе сталося насправді, адже в новинах написана неправда. Водій авто - невинний, тому що дитина вибігла перед ним із-за буса, який був припаркований поряд. Машина дитину навіть не торкнулась. В хлопчика тільки декілька подряпин і перелом пальця на руці, який він отримав, коли відскакував з переляку від авто, і, спіткнувшись, упав перед ним. Водій одразу викликав швидку, але вона довго не приїжджала, тому він сам відвіз дитину до лікарні і відразу сказав, щоб викликали міліцію. Водій перебував у лікарні до останнього, поки мама з братом не пішли додому. Він не відмовився ні від чого, і, якби були якісь ускладнення, водій готовий був допомогти в лікуванні. Дитина плакала не від того, що їй щось боліло чи ще щось, а від того, що боялась, що мама насварить," - написала Тетяна в соцмережі.

Дівчина також зазначила, що інцидент трапився не на пішохідному переході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus