USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліцейські, що збили 13-річного хлопчика у Рівному, хочуть уникнути відповідальності

6 Вересня 2018 19:41
В Рівному машина збила 13-річного хлопчика. Бабуся постраждалого підлітка вважає, що винуватець ДТП хоче уникнути відповідальності.

Водій службового автомобіля поліції охорони "Lada Samara" не врахував дорожньої обстановки та наїхав на хлопчика, який переходив дорогу нерегульованим пішохідним переходом. Про це передає прес-служба поліції регіону.

Дитину із забоями голови та ноги доставили до лікарні. Слідчі встановлюють усі обставини ДТП. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Бабуся хлопчика Людмила Терещенко на своїй сторінці в Facebook розповіла, як себе почуває потерпілий, а також про те, що винуватець ДТП хоче уникнути відповідальності.

Жінка зазначила, що водій навіть не вийшов з машини, щоб допомогти потерпілому. Також вона вважає, що на нейрохірурга місцевої лікарні, який займається лікуванням її онука, "тиснуть" з боку винуватця.

"На нейрохірурга Романчука Сергія Васильовича "тиснуть" з боку винуватця - вже немає сумнівів. Особливо, коли він мамі збитого хлопця сказав, що йому немає про що з нею говорити та поводився настільки дивно, що здивував і маму іншого хлопчика в цій палаті та й завідуючого відділення теж, а ще у висновках написав про те, що у дитини немає струсу мозку, хоча призначив пігулки саме від нього", - пише Терещенко.

За її словами, онук мужньо терпів той великий біль після ДТП.

"Він не моргнув оком і навіть не зойкнув, коли величезною голкою забирали той крововилив в коліні, а в кареті швидкою, коли його обтирали від крові , коли його мутило й втрачав свідомість, він промовив : "тільки хай не плаче мама", - розповідає Людмила.

Родина постраждалого підлітка надіється на справедливе розслідування цієї справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 7 Вересня 2018 06:27
А дк на фото перехід?
dell до Анонім Показати IP 7 Вересня 2018 14:44
очі відкрий і побачиш знак
Анонім Показати IP 7 Вересня 2018 08:25
Не зупиняйтесь, звертайтесь до журналістів, пишіть листи, виступайте по тб. Більше розголосу. Бо замнуть як в нас в основному є. Дитині швидкого одужання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus