USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шачан просять повідомляти про нелегалів у районі

10 Серпня 2017 13:28
У зв’язку з особливим розташуванням Шацького району, а саме близькістю до кордону з республіками Польща та Білорусь, діяльність правоохоронних органів буде особливо націлена на виявлення правопорушень в сфері незаконної міграції, порушень чинного законодавства України іноземцями та особами без громадянства.

Про це повідомляють у секторі кримінальної поліції Шацького відділення поліції, пише «Район.Шацьк».

Так, у період з 20 липня по 31 серпня 2017 року на території Волинської області триває профілактичне відпрацювання під назвою «Мігрант», спрямоване на запобігання вчиненню правопорушень іноземцями та особами без громадянства.

У разі виявлення, чи володіння жителями району інформацією щодо незаконного переправлення осіб через державний кордон України, фактів підробок документів на в’їзд та виїзд з України, незаконної легалізації іноземців, фактів вчинення кримінальних, адміністративних та інших правопорушень громадянами інших держав, в тому числі автомобілями на іноземній реєстрації, просимо повідомляти органи Національної поліції України за телефоном «102», телефон для анонімних повідомлень Шацького відділення поліції: 050- 484-52-66.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus