USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

З якими документами йти на ЗНО-2014

26 Травня 2014 11:26
У 2014 році зовнішнє незалежне оцінювання буде тривати з 3 по 27 червня. Нагадуємо, на що слід звернути увагу абітурієнтам:

Заздалегідь підготуйте необхідні документи:

- Сертифікат учасника ЗНО-2014 (із фотокарткою);
- Паспортний документ (паспорт або свідоцтво про народження -документ за яким проводилась реєстрація);
- Запрошення-перепустку (на якому вказано адреси пунктів тестування, дати проведення тестувань).

Запрошення-перепустки абітурієнти повинні отримали поштою. У разі необхідності всі мають можливість роздрукувати їх з інформаційної сторінки учасника ЗНО, доступ до якої можливий за номером Сертифіката та пін-кодом, - нагадує Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти.

Пропуск учасників у пункти тестування - з 10 години 15 хвилин до 10 години 50 хвилин.

Необхідно попередньо дізнатись про можливі шляхи та час добирання до того чи іншого пункту тестування. З цією метою на сайті ЛРЦОЯО - www lvtest.org.ua розміщено карти, які допоможуть зорієнтуватись у розташуванні потрібного пункту тестування на території Волинської, Львівської та Рівненської областей.

Графік проведення ЗНО-2014:

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, зовнішнє незалежне оцінювання цього року відбуватиметься на базі шістнадцяти навчальних закладів (школи № 3, 4, 5, 9, 10, 14, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, ВІЕМ).

ЧИТАТИ ЩЕ: ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ЗНО-2014 У ЛУЦЬКУ

З метою забезпечення організованого проведення процедури зовнішнього незалежного оцінювання, Український та Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти вживають запобіжних заходів:

- проводиться подвійна ідентифікація осіб у пунктах тестування;
- за кожним пунктом тестування закріплені працівники медичної служби, Державної служби охорони та патруль УМВС;
- заплановані проведення огляду учасників з використанням метало детекторів з метою виявлення несанкціонованого використання електронних носіїв та мобільних телефонів;
- окремі пункти тестування оснащені камерами відеоспостереження.

При виявленні фактів порушення процедури ЗНО в аудиторії чи пункті тестування, учасники мають право звернутися до відповідального за пункт тестування чи уповноваженої особи Українського центру оцінювання якості освіти, не виходячи з пункту тестування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus