USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Що важливо знати виборцям Волині

9 Жовтня 2014 17:35
Позачергові вибори народних депутатів України та проміжні вибори депутата обласної ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №38 відбудуться 26 жовтня 2014 року. Що варто пам'ятати виборцям Волині інформують у прес-службі міської ради.

Списки виборців будуть виготовлені на основі даних Державного реєстру виборців, тому кожен виборець може перевірити своє включення та правильність внесення персональних даних вже зараз. Це можна зробити, особисто звернувшись з паспортом у відділ ведення Державного реєстру виборців, або скористатися електронним ресурсом “Особистий кабінет виборця” на сайті Центральної виборчої комісії, а також за посиланням через банер “Виборець повинен знати” на сайті Луцької міської ради.

Ознайомитися із попередніми списками виборців на виборчих дільницях можна буде вже з 15 жовтня. До 15 жовтня кожен виборець має отримати іменне запрошення.

Шановні виборці, звертаємо Вашу увагу на основні терміни подачі звернень:

до відділу ведення Державного реєстру виборців із заявою про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси — до 20 жовтня включно;

до відділу або до дільничної виборчої комісії із заявою про уточнення попереднього списку виборців, у тому числі про включення або виключення зі списку себе особисто або інших осіб — до 20 жовтня включно;

до суду із адміністративним позовом про уточнення списку виборців — до 23 жовтня включно;

до дільничної виборчої комісії із заявою про забезпечення голосування за місцем його перебування разом з довідкою медичної установи про стан здоров’я виборця — не пізніше 20-ї години 24 жовтня.

Важливо пам’ятати, що в день голосування зміни до уточненого списку вносяться виключно на підставі рішення суду, а ДВК має право лише виправляти неточності та технічні описки в уточненому списку виборців — неправильне написання прізвища, імені, по батькові, дати народження, номера будинку чи квартири.

Відділ ведення Державного реєстру виборців знаходиться за адресою: Луцьк, вулиця Богдана Хмельницького, 19, кабінети 103, 109

Довідки за телефонами: 777917, 777952, 777953.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus