USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Що думають духовні очільники Волині щодо Угоди про Асоціацію з ЄС

7 Листопада 2013 14:12
Українська громадськість, а переважна більшість це християни, чекають підписання угоди про асоційоване членство нашої країни з Європейським Союзом. Ця подія викликає дуже неоднозначні почуття в серцях віруючих. Тому духовні очільники на різних рівнях, зокрема Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій, через відповідні звернення роз’яснили свою позицію, - інформують у прес-службі волинської єпархії.
З ініціативи митрополита Луцького і Волинського Михаїла подібний документ ухвалила й Волинська рада Церков. Унаслідок декількох засідань робочої групи під головуванням Київського Патріархату (представник – голова інформаційно-видавничого центру єпархії протоієрей Віталій Собко), звернення підписали ієрархи або уповноважені всіх основних конфесій, що діють у нашому краї.
У документі зазначається, що глибока аморальність, агресивна дехристиянізація, які уразили Євросоюз, не повинні бентежити нас. Українці мають об’єднатися з християнами всього ЄС для рішучої протидії легалізації гріха, влити у Європу свіжу кров для нової євангелізації континенту.
Рада Церков Волині звернулася також до міністра соціальної політики Наталії Королевської з проханням усунути труднощі, пов’язані з розмитненням гуманітарної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Листопада 2013 14:54
"Що думають духовні очільники Волині щодо Угоди про Асоціацію з ЄС" - "усунути труднощі, пов’язані з розмитненням гуманітарної допомоги". Це факт. Те що вони думають людей менше всього бентежить, а от те що про наслідки цього не задумуються високопоставлені чиновники, враховуючи президента - стоїть задуматися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus