USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцький школяр організував збір кришечок у Туреччині

29 Вересня 2015 13:30
Долучитися до збору пластикових кришечок у рамках проекту «Let’s do it, Ukraine» вирішили учні 6-А класу ЗОШ №25, – повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

Так, один із школярів, Дмитро Левчук, розповів про те, що коли був улітку на відпочинку з батьками в Туреччині, то попросив персонал готелю, у якому вони зупинилися, допомогти у зборі кришечок. За його словами, коли привіз до України повний рюкзак кришечок і митники дізналися, для чого вони йому потрібні, то його відразу пропустили.

Зі слів волонтерки Олени Сідімянцевої,сьогодні, 29 вересня, активісти привезуть переробникам понад 300 кілограмів кришечок.

«Кришки звідусіль. Левову частину нам переди з Ковеля. Також збирали у школах, люди приносили у пункти прийому, багато хто просто телефонував та просив забрати кришечки. Так, сьогодні нарешті ми здаємо першу партію», – розповіла активістка.

Так, шестикласник Дмитро Левчук розповів про те, що коли був улітку на відпочинку з батьками в Туреччині, то попросив персонал готелю, у якому вони зупинилися, допомогти у зборі кришечок. За його словами, коли привіз до України повний рюкзак кришечок і митники дізналися, для чого вони йому потрібні, то його відразу пропустили.

На фото: учні 6-А класу школи №25 Юлія Поліщук, Юлія Карпець, Анастасія Вавринюк, Ілля Рожко,Дмитро Левчук.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Вересня 2015 16:16
Жесточайший маразм.
Ау Показати IP 29 Вересня 2015 19:17
Чому держава не організовує це на відповідному рівні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus