USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Шоу талантів від маленьких принців та принцес Волині. Фоторепортаж

6 Червня 2018 22:49
У Луцьку відбувся шостий традиційний конкурс «Принц та Принцеса міста Луцька та Волинської області - 2018». На сцені виступили 18 учасників віком від 3 до 7 років, які близько року готувалися до виступів.

Конкурс відбувся у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Організатор заходу, керівник Центру раннього інтелектуально-естетичного розвитку «Світлинка» Тетяна Кривицька розповідає, що особливість конкурсу в тому, що тут усі переможці.

«Уже шостий рік поспіль у нас відбувається цей конкурс. Тут усі учасники – переможці, адже будуть нагороджені у різних номінаціях. Ми представляємо центр «Світлинку», який єдиний на область, де працюють з дітками 3-х років і їх ми вже можемо виставляти на сцену. На цей захід збираємо дітей з усієї області. Спочатку вони проходять конкурсний відбір, а тоді ті, хто попадають у фінал, готуються до сцени. Це таке собі театралізоване шоу, де дітки на сцені співають, малюють, танцюють, декламують вірші. Усе це в гарному аранжуванні.

Для мене, як продюсера, важливо дати дітям поштовх до розкриття їхніх талантів. Зокрема після цього конкурсу наші діти йшли на участь у конкурсі «Голос діти», інші кліпи знімали тощо. Кредо нашої школи - естетичне та духовне життя, щоб заповнити внутрішній світ дітей естетикою та любов’ю до прекрасного, аби не було в них місця для згубних звичок», - розповідає Тетяна Кривицька.


Учаснику Юрію 6 років, на конкурс він підготував пісню англійською мовою, каже, що трохи хвилюється, однак тут він з мамою і готовий до виступу.
А от шестирічна Анічка зібрала цілу команду підтримки.

«Сьогодні на сцені я буду виконувати свою улюблену пісню про найкращу у світі маму. Також виходитиму на дефіле та танцюватиму. На цю сцену я вперше виходжу, трошки страшно, але дуже цікаво. На цьому конкурсі мене підтримуватиме мама з бабусею та подруги», - каже дівчина.
До конкурсу також була представлена виставка картин «Дитинство – це час, коли ми можемо літати» від арт-студії «Світлинка». Під керівництвом педагога Олени Сенів діти підготували 40 картин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бачу Показати IP 6 Червня 2018 23:01
Зал переповнений )))
Скептик Показати IP 6 Червня 2018 23:07
Діти «блатних» батьків грають в дорослих і вчать,що головне,щоб гарний і модний ти був,а яка ти людина-то другорядне.До чого ці «круті» діти з мобільними на сцені?Дайте дітям бути дітьми і вчіть бути людиною,а не принцесою і принцом!
До лапухів до Скептик Показати IP 7 Червня 2018 09:18
Діти розвиваються, вчаться слухатися, гарно вести себе, співати, танцювати, з ними займаються батьки, а не сидять перед телевізором цілий день
Скептик Показати IP 6 Червня 2018 23:32
Діти «блатних» батьків грають в дорослих і вчать,що головне,щоб гарний і модний ти був,а яка ти людина-то другорядне.До чого ці «круті» діти з мобільними на сцені?Дайте дітям бути дітьми і вчіть бути людиною,а не принцесою і принцом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus