USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шведи хочуть трохи волинської землі

4 Липня 2013 11:32
Шведська фірма ТзОВ «Юбор Сармінг» хоче взяти в оренду 200 гектарів землі на території Навізської сільської ради, що у Рожищенському районі. Про це розповів Волинській газеті сільський голова Навізської сільської ради Микола Ющук.
За словами Ющука, незабаром має «піти в оборот» спадок колгоспного минулого. І є вже бажаючі орендувати землю. Зокрема шведська фірма ТзОВ «Юбор Сармінг» зголосилася взяти 200 гектарів, щоб займатися рослинництвом. Селяни погодилися з такою пропозицією, окремі вже уклали договори з підприємством. Адже від тамтешнього колгоспу залишилися тільки ребра ферм та рештки інших споруд. 95% місцевих мешканців вже отримали на руки державні акти на землю.

Тим часом понад 600 гектарів полів, що колись всі засівалися і давали врожай, наразі облогує. Поки ж довгожданий інвестор займається оформленням необхідних документів, у селі сподіваються, що на осінь будуть засіяні перші поля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus