USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Сільський голова Прилуцького не поспішає співпрацювати з Луцьком

19 Січня 2018 20:50
Незважаючи на те, що між Луцьком та Прилуцьким підписаний договір про співпрацю, сільський голова Прилуцького Валентин Арчибасов не звертався до влади міста, аби та виділила кошти на ремонт дороги по вулиці Соборності у Прилуцькому, мотивуючи це відсутністю проектно-кошторисної документації.

Про це йшлося 19 січня під час позачергової сесії Прилуцької сільської ради.

Депутат Прилуцької сільської ради Володимир Бляшук звернув увагу на те, що сільський голова Валентин Арчибасов не звертався до Луцької міської ради щодо питання виділення коштів на дорогу по вулиці Соборності.

«Нам потрібно звернутися до міської ради, аби згідно укладеної між нами угоди про співпрацю, вона виділила 3 мільйони 554 тисячі гривень на ремонт дороги, загальна вартість ремонту якої становить 8 мільйонів 85 тисяч гривень», - зауважив Володимир Бляшук.

З його слів, договір про співпрацю передбачає, аби міська рада виділила 40% від загальної вартості проекту, проте Валентин Арчибасов чомусь не звернувся, щоб ці кошти виділили.
Своєю чергою, сільський голова пояснив, що наразі немає проектно-кошторисної документації на ремонт дороги по цінах 2018 року, тому, з його слів, звернення до міської ради просто не матиме сенсу. Валентин Арчибасов виправдовується, що він звертався до міськради листом, але відповіді не було.
У коментарі депутат сільської ради Прилуцького Валентин Матящук наголосив, що для того, аби продовжувати співпрацю з Луцьком, сільському голові потрібно зустрічатися та працювати з керівництвом міської ради, але він цього не робить. Щодо дороги, то Валентин Матящук каже, що в минулому році звучали висловлювання, мовляв Луцька міська рада не виконує зобов’язань, проте депутат зауважив, що міська рада виділяла 100 тисяч гривень на ЦНАП, а також перераховувала кошти на ремонт вулиць Богуна та Наливайка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Грузін Показати IP 19 Січня 2018 23:02
Нах*ра нам ті селюхи смерд*чі
АС до Грузін Показати IP 20 Січня 2018 17:04
Скоро буде всесвiтня депресія не до прилуцька буде,за комуналку і газ такі тарифи будуть що населення Луцька з 220 000, знову до 35 000 зменшиться
До грузін! Показати IP 20 Січня 2018 07:20
коментар було видалено
лучанка Показати IP 20 Січня 2018 23:40
Нема влади в Луцьку.З ким зустрічатися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus