USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки цьогоріч Ківерці витратять на прибирання снігу

1 Вересня 2019 09:58
До кінця поточного року в Ківерцівській ОТГ на послуги з прибирання снігу готові спрямувати 300 тисяч гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт уже оголосила Ківерцівська міська рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 7 вересня. А аукціон має розпочатися, своєю чергою, 9 вересня.

Серед вимог до учасників тендеру – наявність спеціалізованої техніки, працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Переможець торгів зобов’язується надавати наступні послуги: якісне механізоване очищення доріг на території громади від снігу, якісне очищення тротуарів та доріжок від снігу механізованим та ручним способом, механізоване та ручне посипання доріг та тротуарів протиожеледною сумішшю, цілодобовий моніторинг стану доріг та тротуарів міста для їх своєчасного очищення від снігу, приготування протиожеледної суміші.

Так, послуги з прибирання снігу включатимуть роботу навантажувачів, очищення вулиць та тротуарів Ківерцівської ОТГ від снігу спецтехнікою, надання послуг посипальною технікою, піскорозкидачами, посипання тротуарів протиожеледною сумішшю ручним способом.

Очікується, що в період снігопадів і ожеледиці першочергово прибиратимуть проїзні частини вулиць зі складними умовами руху (підйоми, спуски), головні магістральні вулиці, вулиці, якими проходять маршрути руху пасажирського транспорту загального користування тощо.

Окрім того, прибирання снігу включатиме і придбання громадою 220 тонн піщано-соляної сумішші.

Послуги з прибирання снігу в місті надаватимуть у зимовий період – до кінця поточного року.

Нагадаємо, що на послуги з прибирання снігу цього року в місті Луцьку готові спрямувати 2,396 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Двірник Показати IP 1 Вересня 2019 12:25
А якщо снігу не буде, що цілком можна чекати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus