USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скільки злочинів скоїли учні волинських ПТУ. ПЕРЕЛІК ЗАКЛАДІВ

14 Лютого 2014 14:40
Стабільну тенденцію щодо кількості злочинів, які скоїли учні закладів профтехосвіти, спостерігають впродовж останніх років на Волині.

Про це стало відомо під час засідання колегії управління освіти і науки облдержадміністрації з розгляду питання: «Аналіз результативності роботи установ та закладів професійно-технічної освіти області за 2013 рік та завдання щодо реалізації освітньої політики в регіоні на 2014 рік», що відбулося 14 лютого.

Начальник управління Олександр Хомич зазначив, що важливе питання, яке має органічний зв'язок з усіма напрямками роботи – організація виховної роботи з метою попередження негативних тенденцій щодо дитячої бездоглядності, підліткової злочинності, алкоголізму, наркоманії, застосовуються різноманітні технології виховного процесу. З його слів, намітилася стабільна тенденція щодо кількості злочинів, скоєних учнями системи профтехосвіти. У 2013 році найбільше злочинів скоєно у ПТУ №5 Ковеля (4 злочини, 1% від контингенту), Старовижівському професійному ліцеї (3 злочини). Загалом у закладах профтехосвіти області минулого року вчинили 23 злочини (у 2012 році - 20).



«Сьогодні вся наша система виховної роботи повинна бути готова до сучасних викликів часу, форм проявів насильства в дитячому та юнацькому середовищі. Особливо потрібно мати напрацювання і вироблену стратегію попередження таких речей. Те, яким способом і з чим ми боролися 10-20 років тому, сьогодні не є ефективним. І сучасний тип скоєння злочину, і сучасні причини і мотиви, які спонукають до асоціальної поведінки дітей потребують сучасних адекватних виховних методів», - наголосив Олександр Хомич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПТУ Показати IP 14 Лютого 2014 15:08
Нам по барабану, ми всі підростаюче покоління Партії Регіонів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus