USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Службові собаки Ягодинської митниці – найпрофесійніші в Україні

18 Листопада 2013 15:47
Кінологи Ягодинської митниці Міндоходів – лідери у всеукраїнському рейтингу, - повідомили у прес-службі волинських міндоходівців.

Згідно з результатами роботи кінологічних команд за 10 місяців цього року Ягодинська митниця Міндоходів посідає перше місце серед митниць Міндоходів.

Зокрема, в результаті спрацювання службових собак Ягодинської митниці Міндоходів виявилено і припинено 38 спроб незаконного переміщення через митний кордон України тютюнових виробів та 3 спроби незаконного ввезення особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено – гашиш, канабіс , кокаїн та один випадок незаконного ввезення пневматичної зброї.

Нині у Ягодинській митниці Міндоходів працює 13 кінологічних команд.

Цьогоріч за безпосередньої участі кінологічних команд у зоні діяльності Ягодинської митниці Міндоходів перевірили понад 31 тонну вантажів і більше як 23 тисячі транспортних засобів.

Відтак, посадовці Ягодинської митниці Міндоходів, під час здійснення митного контролю товарів та транспортних засобів, за 10 місяців поточного року виявили та припинили 24 спроби незаконного ввезення підконтрольних речовин.

Зокрема, у 15 випадках виявлено та зупинено ввезення медичних препаратів, які містять у своєму складі психотропні та наркотичні речовини, у 5 випадках - протизаконне переміщення особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено, також 2 спроби ввезення особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено та 2 випадки незаконного переміщення медичних препаратів, які у своєму складі містять речовину, що відноситься до прекурсорів, обіг яких обмежено і стосовно яких встановлюються заходи контролю.

Окрім цього, працівники Ягодинської митниці Міндоходів припинили 27 спроб незаконного переміщення зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
гигиги Показати IP 18 Листопада 2013 16:01
да, таможенники там собаки, и все сплошь женского рода)))
кінолог до гигиги Показати IP 18 Листопада 2013 16:58
У собак: самці - кобелі, самки - суки. Будь ласка, не вульгаризуйте)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus