USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Смартфони, планшети та 3G: у Луцьку відкрили новий магазин Київстар*

25 Жовтня 2016 16:00
Національний телеком оператор Київстар продовжує розвиток власної торгової мережі. Цими вихідними у Луцьку відкрився магазин Київстар у новому форматі. Тепер торговельна мережа компанії нараховує 384 магазини по всій Україні.

Флагман Київстар розташований в пішохідній частині міста, за адресою вулиця Лесі Українки, 56. Тут клієнти можуть вибрати найсучасніші девайси, а також отримати допомогу та консультації про всі послуги мобільного та фіксованого зв’язку Київстар.
«Новий формат магазинів - це, першою чергою, сучасний дизайн і бездоганна ергономіка простору. У центрі уваги - клієнт, зручність і доступність. Крім звичних для абонентів консультацій, нові магазини пропонують широкий вибір мобільних пристроїв, аксесуарів до них, а також інноваційних гаджетів, таких як окуляри віртуальної реальності, квадрокоптери, героборди тощо. При цьому ціни на пристрої такі ж, як в інтернет-магазинах, але тут їх ще можна й протестувати», - зазначила директор з роздрібних продажів Київстар Олена Мироненко.
В залежності від типу магазину асортимент смартфонів нараховує від 30 до 55 моделей, а також представлені планшети та різні аксесуари для гаджетів. Відвідувачі можуть вільно тестувати роботу будь-якого девайса, 3G або додатків.
Компанія змінила формат магазинів для того, щоб надавати комплексну пропозицію для свої клієнтів. Купуючи в новому магазині пристрої у комплекті з тарифом, абоненти можуть заощадити, наприклад, отримавши можливість спілкування протягом півроку без абонентської плати. Також у брендових магазинах Київстар регулярно проводяться спеціальні акції. Наприклад, знижки на гаджети та аксесуари, а також бонуси у вигляді мегабайт, хвилин для дзвінків або SMS.

Магазин в Луцьку став 111 за рахунком, який Київстар відкрив у новому бренді згідно з новою концепцією, а всього до кінця року компанія планує відкрити 167 оновлених торгових точок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тиць пи...ь Показати IP 25 Жовтня 2016 16:18
нарешті можна купити телефон
лучанин Показати IP 25 Жовтня 2016 18:55
Ура! Нарешті! Саме такого магазина нам для повного щастя не вистачало!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus