USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На новий сміттєвий полігон міста Ківерці потрібно майже мільйон

10 Листопада 2017 16:30
Сміттєвий полігон міста Ківерці уже вичерпав свій ресурс і його пропонують засипати та відкрити новий. Втім, на це не вистачає коштів.

Про ситуацію зі сміттєзвалищем розповів Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов під час засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів 10 листопада.

«Сміттєзвалище вже вичерпало свій ресурс. Нове ми почали будувати в 2015 році. Тоді на новий полігон витратили 1,5 мільйона гривень. Але зросли екологічні вимоги й потрібно ще чимало чого доробити, зокрема облаштувати приймальний майданчик, встановити вуличне освітлення тощо. Для цього нам потрібно 903 тисячі гривень. Коли будуть кошти й запустимо новий полігон, старе сміттєзвалище зобов’язуємося засипати та рекультивувати», - розповів посадовець.

А поки коштів немає, екологічна ситуація загострюється. Зокрема жителів навколишніх сіл - Заброди, Бодячів, Дідовичі, Конопелька - просять хоча б, підгорнути сміття, яке знаходиться за межами села Заброди.

Сміття вже зібралося так багато, що воно лежить на проїжджій частині. Місцеві мешканці нарікають, що підгортати його перестали ще 2 місяці тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus