USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сьогодні Луцьк патрулюватиме вп’ятеро більше вартових

21 Лютого 2014 14:31
Значно більша кількість вартових ГО «Варта порядку» забезпечуватиме спокій у місті цієї ночі.

Про це стало відомо під час прес-конференції представників «Варти порядку», що відбулася 21 лютого у Луцьку.

Як повідомив керівник штабу об’єднання Віктор Швидкий, вчора у патрулюванні брало участь 400 осіб. Сьогодні вартових буде у 5 разів більше. З його слів, ця кількість дозволить забезпечити порядок на всій території міста.

«Будемо тисячами ходити, перекривати буквально всі житлові масиви. Там, де криміногенна обстановка, ми моніторимо ситуацію і туди направлятимемо людей. Коли ходить дуже багато невідомо яких людей із битами, це відлякує населення. Ми будемо вести переговори із лідерами», - повідомив Віктор Швидкий.

З його слів, відтепер міліціонери патрулюватимуть місто в уніформі, тому що чесним людям немає потреби соромитися форми та погонів. А злочинці, які думають, що «під шумиху» можна чинити безлад, помиляються, - запевнив Віктор Швидкий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Працівники МВС Показати IP 21 Лютого 2014 14:33
Швидкий! Ми не дамо тобі повернутися до влади. Ми ще пам'ятаємо твої побори і приниження!!!
А Показати IP 21 Лютого 2014 14:39
Не дамо.Давно тобі Швидкий торби з райвідділів передавали і гроші.?При владі такі як Швидкий і його друзі не будуть.Якщо і міняти владу то не на цих придурків
Бабаї Показати IP 21 Лютого 2014 14:41
Тролі ховайтеся бо прийдем до вас
вік до Бабаї Показати IP 21 Лютого 2014 14:42
А ВАМ ЩЕ ВЛАДУ НІХТО НЕ ДАВАВ.ТИМЧАСОВІСТЬ ЦЕ НЕ ПОСТІЙНІСТЬ.
Це Показати IP 21 Лютого 2014 14:45
той швидкий шо ментом колись був? Якщо так - браво!!! революція тільки починається, ще самі будете проти нього мітингувати. Не треба брати тих хто вже був у відносинах з владою , не важливо чи це була влада януковича чи ще помаранчевих. Треба людей які ще не встигли заплямувати свою репутацію негідними вчинками, і бажано, не пенсійного віку, інакше нафіга те все було робити? не було куди адреналін подіти?
ВІК до Це Показати IP 21 Лютого 2014 14:48
ЦЕ ТОЙ САМИЙ.скільки він бабла вкрав і як працівників МВС ВОЛИНІ ЗАДОВБАВ.Це найбільший поборник і корупціонер на той час в області разом із тогочасною владою.САМІ ВІЙНУ ЗРОБИЛИ САМІ В НЕЇ І ГРАЮТЬСЯ" АКТИВІСТИ"
Виборець до Це Показати IP 21 Лютого 2014 14:49
Та я вам кажу це просто якийсь жах люди йдуть на майдан за покращення за майбутнє своє та своїх рідних а якісь ЩУРІ вирішили що можна брати владу в свої руки... якщо мене будуть спиняти на вулиці якісь з цих хлопчиків з дубинами я мусииму оборонятися зброєю у мене вже немає ніякого іншого входу адже силових структур у нас немає :(((((
ЦІкаво до Виборець Показати IP 21 Лютого 2014 15:12
А де Ви, шановний, зброю взяли??
виборець до ЦІкаво Показати IP 21 Лютого 2014 15:28
Ідіть на лідавську там всім роздають:-):-):-):-):-):-):-)
Виборець Показати IP 21 Лютого 2014 14:47
я так розумію тепер без зброї з хати виходити не варто бо тепер по місту вдвіче більше буде ходити неврівноважених з дубинами..... А ВЗАГАЛІ ХТО ВАМ ДАВ ВЛАДУ???? Якщо ви такі чесні давайте проведемо місцевий самоврядний референдум з визначенням фукцій і відповідальних за їх виконання..... а то вилізло кілька тих які вже мутили тут воду і далі хочуть мутити або приїхав хлопчик з києва якому свобода пику на товкла і тут щось права качає.....
Сусід Показати IP 21 Лютого 2014 14:54
Швидкий, йди на фіг!!! Ще один дружбан Вовки Бондаря!!! Як тобі не соромно, хабарюка ти така, як ти прийшов в міліцію, то з неї пішли всі нормальні чесні міліціонери та опери!!! Ти с****а, розвалив міліцію своїми поборами та вимгатєльством!!! Построїв хату, то й живи там тихенько, а не рвешся до коритця!!!!
Анонім Показати IP 21 Лютого 2014 15:02
ВИ ПОСЛУХАЙТЕ СЕБЕ !!!!!!! про що ви, люди. Зараз потрібно згруповуватися і діяти разом пліч опліч, все норм заспокойтеся. Якщо ви всі такі грамотні і знаєте хто скільки награбав чи що той Швийдкий зробив значить ви мали діло з правоохороними органами і відповідно ви є тими самими бандюганами які є такі розумні і знають чи хороший чи поганий той швидкий... СОРОМ ВАМ, я не працівник УМВС але я адекватна людина і не маю проблем із законом тому і не можу давати оцінку той поганий чи хороший, просто живу сьогоденням...
Анонім до Анонім Показати IP 21 Лютого 2014 15:11
Іди ти вжопу з своїми порадами люди боряться не за того щоб одні злодюги міняли інших!!!!!!
Вам же до Анонім Показати IP 21 Лютого 2014 15:12
кажуть - коли прийшов швидкий, пішли нормальні кадри, залишились тільки корумповані хабарники... не обов'язково бути злочинцем,щоб мати проблеми з міліцією або судом ))
ВІК до Анонім Показати IP 21 Лютого 2014 16:20
ні. я працював начальником відділу а Швидкий вимагав везти гроші і торби.По суті ми його і його родину кормили,поїли і вдягали.Ці гроші ми відривали від своїх сімей,від своїх заплат і що не гріх вимагали це від людей,бо це все цепна реакція.Мова йде не про тисячу гривень а про десятки на місяць для пана Швидкого.Бондар там не далеко від нього і правда відійшов бо й ми начальники і йому тобто Бондарю касу збирали.Геть їх гнати,вони точно не будуть при владі.
просто жах Показати IP 21 Лютого 2014 22:15
нащо було робити майдан і гинути за те щоб такі як швидкий шелепин та цисарук до влади повернулись.тепер знов будуть катувати та калічити громадян разом з данильчуками а бондари і гусі якщо дорвутся до влади будуть іх відмазувати за зібране під час нічних рейдів бабло.
Лучанка Показати IP 22 Лютого 2014 00:24
Шановні Лучани!Я гаряче підтримую Майдан, але цей покидьок Швидкий, це перевертень, він був начальником УМВС нашої області, я була у нього на прийомі в громадській приймальні, як постраждала, це зла та непорядна людина! Не дамо перевертням в погонах втертися в довіру народу!Якщо ця людина буде керувати, то ми просто зрадимо все, що виборюємо так важко! Зрадник, хабарник та хам, гедь від чесних людей! Наше завдання не допускати цих хабарників до народної влади!
Петрович Показати IP 22 Лютого 2014 11:59
Не хвилюйтесь внас міліцією буде правити Мая Москвич!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus