USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Сьогодні Азарову віддадуть останню сорочку

30 Березня 2011 14:43
30 березня о 15.00 у Києві навпроти Кабінету міністрів відбудеться акція протесту «Віддай останню сорочку Азарову».

Про це ZAXID.NET повідомили в русі громадської солідарності «Громадянський наступ»

Акція проводиться в межах всеукраїнської кампанії «Поверни собі Україну», яку організовують: РГС «Громадянський наступ», громадське об'єднання «Народний фронт».

Організатори також назвали «10 причин для відставки уряду Азарова», серед яких:

- Здавав національні інтереси України на догоду інтересам МВФ, інших держав і транснаціональних кампаній

- Збільшив державний борг України за рахунок безглуздих зовнішніх запозичень

- Нав'язував суспільству непопулярні, антинародні реформи. Прийняття непродуманого Податкового кодексу, що поставив підприємців на межу виживання, нав'язування кабального Трудового кодексу, що захищає винятково права роботодавців, Житлового кодексу, які перекладає всі проблеми ЖКГ з комунальних підприємств на плечі власників житла, Пенсійної реформи, що збільшує на 5 років вік виходу на пенсію і т. д. А також уряд готував зміни до Земельного кодексу, спрямовані на легалізацію ринку землі сільськогосподарського призначення, по суті, приватизації останнього стратегічного ресурсу України не забраного олігархами у громадян.

- Обслуговував інтереси олігархів на шкоду інтересам громадян

- Не виконував передвиборчих обіцянок, даних президентом і Партією регіонів своїм виборцям

- Розв'язував репресії проти політичних опонентів і учасників протестів проти асоціальних дій уряду

- Демонстрував неефективність управління державною власністю, тотальну корупцію в сфері державних закупівель, непрозорість процедур приватизації ключових державних підприємств

«По суті, уряд відмовився від практики державного регулювання цін на соціальні групи товарів, від здійснення ефективного державного контролю за діяльністю природних монополій, операторів ринку нафтопродуктів, торговельних мереж та ін. Всі спроби «взяти під контроль ціни» носили суто популістський характер і не приводили до реальних результатів.

Але при цьому уряд не забув багаторазово збільшити витрати на утримання власного бюрократичного апарату, вберегти від відставки одіозних міністрів, які на практиці довели свою некомпетентність і непрофесіоналізм, що викликали своїми діями осуд суспільства (Могильова, Табачника, Калетника, Тігіпко, Бродського, пр.)

Усі ці, з дозволу сказати, «професійні» дії влади привели економіку Україну до критичної межі, до межі дефолту, знизили довіру до України з боку іноземних інвесторів, дискредитували в очах світового співтовариства декларований владою курс на реформи.

І найстрашніше, призвели до згортання соціальних програм, до зниження рівня соціальних стандартів, до скорочення кількості робочих місць у бюджетній сфері, до зростання заборгованості із заробітної плати, до скорочення кількості пільг і категорій громадян які мають право на пільги, до зменшення витрат на охорону здоров'я, освіту, до збільшення податкового навантаження на підприємців і рядових громадян, до зростання цін на продукти харчування, газ, електроенергію, послуги ЖКГ, бензин і дизельне паливо, до зменшення купівельної спроможності населення, зростання злочинності, корупції серед чиновників на всіх рівнях.

Але всі ці «успіхи» не зупиняють владу від продовження експериментів над власним народом, уряд продовжує «гратися в реформи», процес «затягування поясів» триває. Нас громадян України, дістали експерименти влади, ми втомилися від цинізму і бездарності «реформаторів». Наш рівень життя за останній рік стрімко знизився, ще трохи і ми не зможемо забезпечувати наші сім'ї. Так далі тривати не може.

Ми говоримо, Азарову - «Не випробовуй наше терпіння. Будь чоловіком, йди у відставку», – наголошується в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
БУЯН Показати IP 30 Березня 2011 17:32
Может сразу и похороним старичка...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus