USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Соромлюсь запитати» на Бандерштаті: про плюси, мінуси і «заборонене»

8 Серпня 2017 19:00
Бандерштат символізує непереможність сили духу, він особливий – природою і своєю атмосферою. Це фестиваль здорової молоді і класної української музики - кажуть відвідувачі з усіх куточків України, які приїхали цього річ на фестиваль українського духу.

Якою була атмосфера Бандерштату цього річ, про мінуси і плюси фестивалю розпитував журналіст проекту «Соромлюсь запитати» від Інформаційного агентства Волинські Новини Андрій Кравченко.

На три дні до наметового містечка під Луцьком з’їхалися люди з Києва, Кременця, Бердянську, Бердичева, Житомира, інших куточків України і навіть з-за кордону.

Найбільше, як зізналися самі гості Бандерштату, вони очікували на виступи гуртів Тартак, ВВ, Vivienne Mort.

На запитання, чого не вистачало цьогоріч на Бандерштаті дехто відзначав, що «забороненого». Тим часом, інші одним із головних плюсів називають - «безалкогольний» формат фестивалю.

«Мені дуже подобається, що це безалкогольний фестиваль. Тут не побачиш п’яних людей, можна спокійно веселитися, ніхто до тебе не буде чіплятися», - зізнається одна із гостей фесту.

Організація фестивалю, кажуть, цьогоріч дещо поступається минулорічним. Зокрема, серед мінусів відзначають те, що концерти на урбан-сцені, головній сцені і тихій сцені відбувалися в один і той же час.

«Я хотіла піти на Vivienne Mort і на Скрябіна. Але вони виступають одночасно. Не подобається, що гутірки і кінопокази відбуваються за межами фестивалю. Це – дуже незручно. Не подобається також міст. На ньому послизнулася жіночка, впала у воду. Її витягували рятувальники. Небезпечно досить таки», - зазначає відвідувачка фесту з Миколаєва.

Окрім того, з її слів, територія Бандерштату – велика, але розташування непрактичне.



ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: БАНДЕРШТАТ-2017: ТРИ ДНІ ФЕСТУ ПАТРІОТИЧНОГО ДУХУ

Одинадцятий фестиваль українського духу Бандерштат відгримів на славу. Цьогоріч за три дні дійство зібрало 12 тисяч осіб. Приїхали фестивальники з усіх куточків України. Найбільше гостей було зі Львова, Києва, Рівного та Луцька. Були і відвідувачі з інших країн: Італія, Ізраїль, Австрія, Японія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНДРІЙ Показати IP 10 Серпня 2017 18:50
БАНДЕРШТАТ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus