USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Соціальне відео про жінок приголомшує світ

9 Січня 2014 14:13
Проституція, торгівля людьми і наркоманія були присутні в історії людства споконвіку.Практично в кожній країні існує індустрія секс-послуг, більша частина якої пов'язана з криміналом.


Великі рекламні агентствами не залишаються осторонь проблеми.

Мета соціальної реклами привернути увагу громадськості до цих проблем, не залишитибайдужими нікого з нас.

Соціальна реклама проти проституції - проект MTV і The Killers

Група The Killers підтримала соціальний проект MTV EXIT, який спільно з UNICEF і USAIDпрацюють над висвітленням проблеми торгівлі людьми. У рамках цього проектуколектив став другим, після Radiohead, на чию композицію був знятий відеороликсоціальної реклами, націлений на пропаганду проблеми насильного примусу ісексуальної експлуатації жінок і дітей.




Соціальна акція у кварталі Червоних ліхтарів в Амстердамі.

Інформаційна кампанія, створена на підтримку всесвітнього руху "STOP THE TRAFFIK". Слова на екрані наприкінці відео.

"Кожен рік тисячам жінок обіцяють кар'єру танцівниці в Західній Європі. На жаль, врезультаті вони виявляються тут".


Двічі оскарівський лауреат, акторка і сценаристка Emma Thompson знялася в шокуючому соціальному ролику проти сексуального рабства у Великобританії.

Досить скандальне за своїм змістом півторахвилинне відео "Torture, By Any Other Name" ("Катування, як це не назви") передає погляд британської актриси на сексуальну работоргівлю. Емма Томпсон транслює два потоку думок від різних жінок. Одна з них , Elena , була сповнена надій та оптимізму , а інша , Maria , нічого не хоче від життя - вона замучена повія, кількість клієнтів якої досягає 40 чоловіків у день. Наприкінці спота стає ясно, що це не дві різні жінки , а одна й та ж. До і після того, як її життя було зруйноване.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Л. Показати IP 9 Січня 2014 15:10
чоловіки тварюки!!!! на сексі помішались якби кожен займався з дружиною то такого б в світі не було. А то ЗВІРІ. ЛУЗЕРИ так роблять
анонімус до Л. Показати IP 9 Січня 2014 16:41
на сексі кажете помішались? увімкніть телевізор та подивіться на рекламу - одні оголені тіла. в кіно чоловіки одні негідники, а жінки - добрі та милі. вдома ж жінка перетворюється на стерво і відмовляє чоловікові у всьому. при цьому поводиться як королева, розжершись до 100 кг. при цьому всьому проституцію активно забороняють. а скрізь - гарні напівголі дівчата. куди після цього йти чоловіку?
мурка до анонімус Показати IP 9 Січня 2014 21:11
не поталанило тобі з благовірною. Шлюб нівелюється у суспільстві. А нащо він? Секс - не проблема, дітей і без шлюбу можна зробити і т.д. При грошах можна і харчуватися повноцінно, і шкарпетки попрати - усе машина зробить.
анонімус до мурка Показати IP 9 Січня 2014 21:48
шлюб нівелюється якраз через пропагування стилю "стерво" та просування фемінізму. культ повноцінної сімї на заході вже вимирає, народжуваність падає а корінне населення замінюють на вихідців з азії та сходу. повноцінний традиційний шлюб потрібен як чоловіку, так і жінці, так і суспільству.
S до анонімус Показати IP 9 Січня 2014 18:33
))) Цікаве твердження. Але не всі жінки по 100 кг. Просто більшість жінок, дівчат хочуть себе продати як найдорожче, але не у всіх виходить. Жінки самі породжують проституцію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus