USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Спокій збереже Україну, як ні, то Росія забере Крим, - волинський діяч

27 Лютого 2014 16:39
Волинський громадський діяч Геннадій Кожевніков застерігає усіх щодо можливого нового кровопролиття.

У Луцьку відбувся круглий стіл сьогодні, 27-го лютого, за яким зібралися історики, громадські діячі, політологи, щоб шукати шляхи виходу суспільства з кризи.

«Якщо Україна зараз покаже приклад стабільності, то цей приклад візьме російське суспільство. Там вже істерика», - наголошує голова Волинської громадської організації «Захист прав споживачів» Геннадій Кожевніков.

Він вважає, що нагальний крок, який потрібно негайно зробити в Україні - озброїти кримських татар: «Тепер Росія включає план «Б»: встановлюють свої прапори на адмінбудівлях Криму, скоро покличуть до себе Януковича, якого, скажуть, що визнають як легітимного Президента, й в Україні знову буде литися кров, багато крові. Якщо проаналізувати, то на півострові стоїть наша морська піхота, наш спецназ, 25 тисяч солдат внутрішніх війсь, але хто ними керує!?»

Геннадій Кожевніков застеріг усіх українців, що зараз провокатори навмисне розхитують ситуацію в Україні, та наголосив, мовляв, кожен з нас повинен докласти максимум зусиль для стабілізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
есть Показати IP 27 Лютого 2014 17:03
есть еще вменяемые люди...
упс до есть Показати IP 27 Лютого 2014 17:04
"Він вважає, що нагальний крок, який потрібно негайно зробити в Україні - озброїти кримських татар" есть еще вменяемые люди?...
Наталя Показати IP 27 Лютого 2014 17:12
Оце то "вменяемый"! Хіба зброєю можна закликати до примирення? "Бог зробив усіх людей різними, а парабеллум їх урівняв"!
lutchanka Показати IP 27 Лютого 2014 17:46
Знову "виплив" " діяч" Кожевніков! пане Геннадію, ви керували вже на Волині - були, відверто кажучи, не зовсім порядною людиною(такою і зостались). Не випливайте знову - з вас експерт і діяч. як із г...а куля. Коли пригадую як ви пиляли замок на дверях Святотроїцького собору, то, взагалі, стає бридко. Уклінно прошу - не вилазьте і не псуйте імідж опозиції і теперішньої влади!
Володимир Показати IP 27 Лютого 2014 18:03
Можна до провокаторів неспокою в Криму віднести сьогоднішніх хуліганів у Верховній Раді України, які не давали говорити О.Єфремову на російській мові.
Корінний лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 18:07
Пане Кожевніков , сиди та займайся захистом прав споживачів . Так буде краще для усіх і для України і для Криму, а безглузді пропозиції не треба озвучувати! Українці прекрасно розуміють ЩО СТАБІЛЬНІСТЬ ТА СПОКІЙ - це краще ніж війна та розруха! Краще переконай це Росію та її прихильників у Криму.
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 18:58
http://www.youtube.com/watch?v=OYxTB3O692w

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus