USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

США виділять на оборону України $100 млн

17 Липня 2018 08:59
Глава Міноборони Степан Полторак повідомив, що США найближчим часом виділять Україні 100 мільйонів доларів допомоги для зміцнення обороноздатності.

Про це він заявив 16 липня в ефірі IСTV, передає Інтерфакс-Україна.

Міністр оборони США після прийняття (в Україні, - ред.) закону про нацбезпеку, після аналізу реформування ЗСУ наголосив, що найближчим часом США нададуть допомогу Україні для зміцнення обороноздатності української армії - для поставок озброєння, техніки та оснащення на 100 мільйонів доларів", - зазначив Полторак, говорячи про підсумки саміту НАТО.

За його словами, на саміті також йшлося про зміну формату взаємодії, від дорадчої - до конкретної допомоги.

"Наприклад, міністр оборони Великобританії буде у нас з візитом в жовтні, і ми розглядаємо питання поставок оснащення для ЗСУ. Міністр оборони Канади - ми вже підписали кілька угод з постачання озброєння для України. З міністром оборони Польщі у нас тісне військово-технічне співробітництво і питання щодо створення та підготовки спільної бригади ЛітПолітУкрБріг", - вказав глава Міноборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вітя Іловайський Показати IP 17 Липня 2018 09:07
Цистерну без дна ще ніхто не наповнив.Можливо нехай відразу на офшори перераховують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus