USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

США виводять війська з Лівії

7 Квітня 2019 21:45
Лівію залишає військовий персонал США, який задіяний в охороні дипломатичних місій, надає допомогу владі в боротьбі з тероризмом і зміцненні стабільності в регіоні. Про це йдеться в заяві, опублікованій прес-службою командування в Африці, передає Кореспондент.

Контингент вивели у зв’язку з погіршенням ситуації з безпекою у країні, й американці охарактеризували цей крок як «розумне військове планування».

Американські військові вказали, що США продовжують уважно стежити за ситуацією. При цьому командувач силами морської піхоти в Африці Томас Вальдхаузер назвав становище у країні складним і непередбачуваним.

У заяві сказано, що американські військові продовжать підтримувати народ і уряд Лівії.

Командування не уточнило розмір контингенту військ або місце, куди вони були передислоковані.

Як зазначив представник AFRICOM Нейт Херрінг, «ми продовжимо стежити за обстановкою на місцях і, за необхідності, будемо оцінювати доцільність відновлення військової присутності США».

Раніше цього тижня командувач Лівійської національної армії Халіфа Хафтар оголосив про початок наступу на Тріполі. Наказ про початок «Операції Тріполі» прозвучав у зверненні до військовослужбовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ого Показати IP 8 Квітня 2019 23:16
ганебний крадій пенсій Хряк-петько порошенко *УЙЛО лалала!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus