USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стан доріг на Волині. РЕПОРТАЖ

13 Березня 2014 11:57
Фото зруйнованого дорожнього покриття на шляху від автозаправки «ОККО» до знаку «Нововолинськ» (Іваничівський напрямок) опублікували на сайті «Нововолинський інформаційний портал». Це шлях, по якому щодня їздить дуже багато мешканців Нововолинська, селища Жовтневого, а також приїжджає багато гостей із районного центру — смт Іваничі.

У повідомленні йдеться, що кожен, хто їздив до Іванич, знає в якому стані знаходиться ця дорога, як вона нищить колеса, ходову частину та створює небезпеку дорожнього руху, бо рухатись по ній без маневрування на зустрічну смугу та узбіччя просто неможливо!


«Як бачимо «влада Януковича» нас не чула, чи не хотіла почути... Цього року МГО «Молодіжна ініціатива» написала звернення до голови Іваничівської районної ради, який пообіцяв винести це питання на сесію обласної ради, яка відбудеться завтра, 14 березня.


Поки депутати думають, скільки коштів виділити на будівництво чи ремонт даної дороги, волиняни і надалі б'ють свої автомобілі...
)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
автолюбитель Показати IP 13 Березня 2014 12:04
а навіщо так далеко їхати, в Луцьку на кожній вулиці є таке викривлення дороги, паша перевір автодор
я до автолюбитель Показати IP 13 Березня 2014 12:05
той вже перевірить
Петрович Показати IP 13 Березня 2014 12:47
Данильчук перевіряйте керівників автодору, куди вони дівають кошти, які виділялись державою, покажіть, де живуть керівники, яку баньку побудували, на яких машинах їздять, куди їздять відпочивати, гнативсю конру в шию з посад!
світлана Показати IP 13 Березня 2014 12:49
ви не бачили дороги Рожище - с.Сокіл - автомобілі їдуть полем, об'їжджають асфальт
Оксана до світлана Показати IP 13 Березня 2014 16:49
Це правда. Перевізники навіть відмовляються від маршрутів через погану дорогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus