USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Стрибун у висоту на Олімпіаді здобув для України «бронзу»

17 Серпня 2016 09:18
Український стрибун Богдан Бондаренко не зміг вибороти для України "золота", проте отримав "бронзу".

«Бронзову» висоту 2 метри 33 сантиметри Бондаренко взяв із першої спроби, а чемпіонські позначки 2,38 і 2,40 подолати не зміг, - інформує Радіо Свобода.

Сам спортсмен пояснив, що виступав після хвороби, тому радий своєму результату. «Якби мені сказали 10 днів тому, що буде такий результат, я б, мабуть, засмутився, тому що я був у гарній формі», – розповів Бондаренко після змагань.

З результатом 2 метри 38 сантиметрів олімпійським чемпіоном став канадець Дерек Друен, другим фінішував катарець Мутаз Есса Баршим – 2 метри 36 сантиметрів.

Ще один українець Андрій Проценко з результатом 2 метри 33 сантиметри став четвертим.
Нагорода Бондаренка стала сьомою медаллю у скарбничці збірної України. Тепер в активі «синьо-жовтих» одне «золото», чотири «срібла» і дві «бронзи», це 33-тє місце у неофіційному командному заліку.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, український гімнаст Олег Верняєв за вправу на паралельних брусах на Олімпійських іграх у Ріо отримав золоту нагороду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus