USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Студентам Волині розповіли, який університет найкращий в Європі.ФОТО

6 Вересня 2013 14:16
Можновладці та закордонні гості вітали першокурсників Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Урочиста посвята у студенти відбулася 6 вересня у Луцьку.

Ректор університету Ігор Коцан зазначив, що студенти зробили правильний вибір, і нагадав про девіз СНУ «наукою переможемо!» Він повідомив, що окрім найкращого у Європі Східноєвропейського національного університету є ще найкращий в Європі Варшавський університет, ректор якого, Мартін Пались, завітав на свято.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ ПОСВЯЧУВАЛИ. ФОТОРЕПОРТАЖ

Під час інавгурації першокурсників вітали начальник обласного управління освіти Олександр Хомич, заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, учасники Консорціуму українських та Варшавського університетів - члени наглядової ради СНУ імені Лесі Українки Олександр Сухомлин, академік Микола Жулинський та представники польських вищих навчальних закладів.









Після привітання ректора пролунав «Gaudeamus», який присутні слухали, стоячи.

Зачитали привітання від голови Наглядової ради університету народного депутата України Ігоря Палиці: «Це свято мудрості, яке символізує цікавий і незвіданий шлях до пізнання, знакове і незабутнє воно для першокурсників та майбутніх магістрів, усіх, хто здобуває і дарує знання. Бажаю першокурсникам та магістрантам наснаги, старанності, нехай навчальний рік буде наповнений новими можливостями, цікавими відкриттями, а слово викладача стане мудрою та надійною настановою впродовж усього життя. Ваші здібності, наполегливість та працелюбність – запорука успіху. Здобувайте нові знання, будуйте своє майбутнє, а також майбутнє рідного університету, Луцька та України».






З вітанням до студентів звернувся член наглядової ради університету, академік Микола Жулинський: «Сьогодні день, який визначальний у вашому житті. Ви влилися у лоно нашого університету, і це духовне лоно, яке винесе вас на нові орбіти служіння нашому народові, Україні. Це висока відповідальність передусім перед собою, а також перед Батьківщиною. Цей університет сьогодні розправляє свої крила на весь європейський простір, і це відкриває для вас нові перспективи, нові бачення вашого майбутнього життя. Це майбутнє життя залежить від вашої освіти».




Виголосити студентську присягу запросили студентку першого курсу математичного факультету. Переможницю третього етапу всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України Галину Падалку.




Після цього танцювальні та музичні подарунки першокурсникам зробили студенти старших курсів університету та волинські творчі колективи.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Александр Показати IP 6 Вересня 2013 15:48
Забыли рассказать, кто лучший ректор в Европе((
лучани Показати IP 6 Вересня 2013 16:56
Коцан Гарі Потера надивився.
Юрій Показати IP 8 Вересня 2013 10:08
Ахаха))Коцан як Пінгвін
Капець) Показати IP 8 Вересня 2013 23:11
Коцан це жесть)))...ВОЖДЬ!!!!! Ледве зі стільця не впав, Папуа-Нова Гвінеї віддихає)))))))) Так тримати)))) Дурдом веселка "ржу не могу"! Не позортесь, шановні! Кому треба цей цирк!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus